Arrow Venloop startnummers, overdrachtsformulier en na-inschrijving

Hoe kunnen we je helpen?

De startnummers voor de Arrow Venloop zijn bekend! Door hier te klikken zie jij met welk nummer jij van start gaat tijdens de zeventiende editie van de Arrow Venloop op zondag 24 maart! Let op: startnummers worden periodiek toegevoegd aan deze lijst. Het kan dus zijn dat jouw startnummer er nog niet tussenstaat als je je recentelijk pas hebt ingeschreven.

Heb jij een startnummer overgenomen van iemand die onverhoopt toch niet meer kan deelnemen? Dan dien je dit startnummer over te schrijven met het online overdrachtsformulier. Dit is de enige officiële methode om een startbewijs over te schrijven. Overschrijven kan tot en met donderdag 21 maart, 23.59 uur.

De na-inschrijving voor de hardloopwedstrijden zijn nog geopend tot en met 23 maart. Na-inschrijven is mogelijk totdat de desbetreffende afstand vol is. Voor de Van der Valk Halve Marathon kan dit dan ook helaas niet. Ga door naar het na-inschrijfformulier en zorg dat je deze geweldige editie niet mist op bijvoorbeeld de Aartsen 10KM, de Viking 5KM of een van de jeugdlopen.

Tot zondag 24 maart!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email