Arrow Venloop

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

20.000 deelnemers

30 nationaliteiten

18e editie in 2025

Overdragen Startnummer Weir Venloop

Hoe kunnen we je helpen?

Overdragen startnummer

Mocht je helaas niet meer mee kunnen of willen rennen, dan is het mogelijk om je startnummer via het overdrachtsformulier over te schrijven naar een andere deelnemer. Dit formulier komt begin maart online te staan. Dit is conform onze algemene voorwaarden ook de enige toegestane manier om je startnummer over te dragen. Op het startnummer zal de naam van de originele deelnemer gedrukt staan, echter komt de nieuwe deelnemer wel onder zijn/haar eigen naam in de uitslagenlijst. Let op dat de overdracht wel vóór de start van de betreffende wedstrijd geregeld moet zijn.

Het is belangrijk om te weten dat je het startnummer maar één keer kunt overdragen. Ook is het niet mogelijk om de afstand te wijzigen.

De nieuwe deelnemer dient het overdrachtsformulier in te vullen. Hierbij heb je wel een aantal gegevens van de huidige deelnemer nodig, namelijk het startnummer, de postcode en de geboortedatum. De organisatie geeft in geen enkel geval deelnemersgegevens door en bemiddelt ook niet tussen deelnemers met betrekking tot de overdracht.

Voor de overdracht wordt € 3,- in rekening gebracht middels een eenmalige automatisch incasso. Na afloop van de overdrachtsprocedure ontvang je een bevestigingsmail van de overdracht.

Tot slot dienen de deelnemers onderling ervoor te zorgen dat het startnummer bij de juiste (nieuwe) deelnemer terecht komt, het is namelijk niet mogelijk om hiervoor een adreswijziging door te geven.

Inschrijven voor de Arrow Venloop?

Arrow VenloopExtra

Venloop kleding

Koop hier je Venloop merchandise.

Dynamic Night Event

Op de donderdag van het Venloop weekend organiseren we het Dynamic Night Event. Een sfeervol voorproefje op het echte werk van de zondag.

Pasta Party

Tijdens het hardlopen en wandelen verbrand je veel koolhydraten. Koolhydraten zijn je voornaamste energiebron wanneer je gaat sporten. 

ArrowVenloopnieuws

Cheque overhandiging Wandele naor Schandele 2024

Meest sfeervolle basisschool Aartsen Avond4Daagse 2025

De 9e editie van Wandele naor Schandele

Wandele naor Schandele zet zich in voor Team Kus van Kiki

Cheque overhandiging Wandele naor Schandele 2024

Meest sfeervolle basisschool Aartsen Avond4Daagse 2025

De 9e editie van Wandele naor Schandele

Wandele naor Schandele zet zich in voor Team Kus van Kiki

De Arrow Venloop wordt mede mogelijk gemaakt door: