Koenen en Co
Business Run

Extra informatie Koenen en Co Business Run

Hoe kunnen we je helpen?

Extra informatie

Algemene Informatie

Stichting Venloop organiseert in samenwerking met Koenen en Co een Business Run die uniek is in de regio. Bedrijven en instellingen van groot tot klein kunnen deelnemen. Een sportieve gelegenheid om gezellig met de collega’s er een dagje uit van te maken. Bedrijventeams kunnen meedoen aan de 5 kilometer, de 10 kilometer en de halve marathon van de Arrow Venloop. Het programma van de Business Run is gelijk aan het programma van de reguliere deelnemers. 

Contactpersonen

De organisatie van de Arrow Venloop wil heel graag in contact komen met de sportieve aanjagers van het bedrijf om collega’s warm te maken om in één of meerdere teams deel te nemen aan de Koenen en Co Business Run. Gezamenlijk kunnen we dan zorgen voor verspreiding van posters, startnummers en overige praktische zaken.

Datum

De Koenen en Co Business Run 2024 vindt plaats op zondag 24 maart 2024

Deelnamepakket

Wat bieden wij de deelnemers van de Koenen en Co Business Run?

 • Startnummers voor de deelnemers (minimaal 3 en maximaal 5 per team)
 • Tijdregistratiesysteem per deelnemer
 • Einduitslag in teamklassement per afstand
 • Ieder teamlid wordt ook apart opgenomen in het individuele klassement
 • Deelnemers van de Koenen en Co Business Run hebben een aparte omkleedruimte in het Ewals Cargo Care Paviljoen
 • Gratis douchegelegenheid bij de Martinusschool gelegen op 100 meter van het Ewals Cargo Care Paviljoen.
 • Gratis T-shirt voor elke deelnemer (maten zolang de voorraad strekt)
 • Gratis kluisje voor waardevolle spullen in of nabij omkleedruimte Koenen en Co Business Run (één kluisje per team)
 • Omroepen bedrijfsnamen van de deelnemende bedrijven bij start en finish (bijvoorbeeld door herkenbaarheid aan shirts)
 • Logo- en naamsvermelding op de website
 • Één toegangskaart voor elke twee ingeschreven teams voor de VIP-ruimte per deelnemend bedrijf voor de directie van het bedrijf. Ieder deelnemend bedrijf krijgt minimaal één toegangskaart voor de VIP-ruimte, ongeacht het aantal ingeschreven teams.
 • De mogelijkheid om extra toegangskaarten te kopen voor de VIP-ruimte voor € 75,- per kaart per dag
 • Overige vermelding in de media als participant aan de Koenen en Co Business Run
 • En natuurlijk alle faciliteiten van een reguliere inschrijving (zoals een medaille, water en sportdrank op het parcours, buspendel etc.)

Kosten deelname

De kosten voor deelname aan de Koenen en Co Business Run zijn in onderstaande tabel opgenomen.

  Eerste team Volgende teams
Halve marathon € 450 € 375,-
10km € 350 € 300,-
5km € 300 € 275,-

* De prijzen zijn exclusief BTW
Het is ook mogelijk om deel te nemen aan verschillende afstanden. Bij deze combinaties zullen ten allen tijden het team dat de langste afstand aflegt als eerste team gerangschikt worden.

Na het sluiten van de inschrijving zal de factuur worden verstuurd.

Massage

Na je deelname aan de Koenen en Co Business Run staan de fysiotherapeuten van Funqtio voor je klaar in het Ewals Cargo Care paviljoen om je te helpen herstellen met een heerlijke massage.

Spelregels

Inschrijving vindt plaats per team. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf enthousiaste deelnemers. Een team kan bestaan uit dames en heren. Deelnemers aan de 5 km dienen minimaal 13 jaar te zijn, de minimumleeftijd op de 10 km is 16 jaar en de minimumleeftijd van deelnemers aan de halve marathon is 18 jaar. Ieder team dient in de businessrun uit te komen onder de naam van het bedrijf dat het vertegenwoordigt. Door opeenvolgende nummers toe te voegen wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende teams van hetzelfde bedrijf. Iedere deelnemer kan maar aan één team deelnemen. Van een team mogen zowel werknemers als niet-werknemers deel uit maken.

Door de tijden van de snelste drie lopers op te tellen wordt de eindscore bepaald. Het team met de laagste eindtijden wint de Koenen en Co Business Run. Er zijn prijzen voor de eerste drie teams. De tijdwaarneming geschiedt d.m.v. een tijdsregistratiesysteem. Deze is verplicht en wordt verstrekt door de organisatie. Naast opname in het bedrijvenklassement zal elke deelnemer opgenomen worden in het individuele klassement.

Inschrijven
U kunt zich voor de Koenen en Co Business Run online inschrijven vanaf 1 augustus 2023. Na uw registratie ontvangt u de sponsorcontracten en factuur voor uw deelname.

Afmelden
Om in aanmerking te komen voor een volledige restitutie van het inschrijfgeld dient u teams voor 12 februari 2024 terug te trekken. Dit ook conform onze algemene voorwaarden voor de Koenen en Co Business Run. U kunt teams terugtrekken door een e-mail te sturen naar businessrun@venloop.nl.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen over de Koenen en Co Business Run kunt u het beste een e-mail sturen naar businessrun@venloop.nl of telefonisch contact opnemen via 077-3745421.

 

Inschrijven voor de Koenen en Co Business Run?

Deelnemers Koenen en Co Business Run 2024

Koenen en Co Business Run wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door: