VieCuri VIP-Care

VieCuri Vip-care

Hoe kunnen we je helpen?

Wie succesvol wil netwerken, trekt zijn hardloopschoenen aan!

Vanaf september aanstaande start de sportiefste netwerkclub van Venlo en omstreken weer. Voor de 17e keer op rij samen trainen én netwerken onder deskundige begeleiding, ter voorbereiding op de Arrow Venloop 2024. Met de VieCuri VIP-Care traint u in groepsverband. Zowel voor de 10 kilometer als voor de halve marathon wordt er getraind voor alle niveaus. Er wordt onder andere aandacht gegeven aan blessurepreventie, voeding en natuurlijk een verantwoorde trainingsopbouw.
 
De gezamenlijke looptraining met deskundige Venloop trainer vind plaats op de baan van Sportpark Vrijenbroek in Venlo op woensdagavond om 18.00 uur. Hierdoor heeft u de avond nog vrij voor andere dingen. Daarnaast wordt er op zondagochtend om 09.30 uur een duurloop gelopen vanuit de welbekende Kapel van Genooi. Zo nu en dan sluit het bestuur van Stichting Venloop aan. We sluiten de training dan af bij Van der Valk Hotel Venlo onder het genot van een heerlijk kopje koffie en stuk Limburgse vlaai. Een mooi moment voor het bestuur om iedereen dan bij te praten over de laatste stand van zaken met betrekking tot de Venloop.

Naast de reguliere trainingen zullen er ook een aantal trainingen worden georganiseerd op vrijdagochtend om 7:00 uur. Deze trainingen noemen we “Vroege Vogels”. Aansluitend is er bij Van der Valk Hotel Venlo gelegenheid tot douchen en genieten we gezamenlijk van een overheerlijk ontbijt, aangeboden door Stichting Venloop.

Het jaar wordt afgetrapt met een kennismakingslunch en afgesloten met een altijd erg gezellig VIP-diner. Tevens worden er door het jaar heen diverse bedrijfsbezoeken georganiseerd en worden de deelnemers geïnformeerd over gezonde voeding, blessurepreventie en aanverwante onderwerpen.

Tot slot is er nog de mogelijkheid om een sportkeuring te ondergaan bij VieCuri Sportgeneeskunde. De kosten hiervoor vallen binnen het programma.

Doe ook mee!

Deelnemers VieCuri VIP-care 2022-2023

 Deelnemer  Bedrijf
Barrahmun, Hayat Boels Zanders Advocaten
Brouwer, Rob Boels Zanders Advocaten 
Wienen, R Bol Adviseurs
Merx, Jos De Zorggroep
Roggen, Hans Gilde Opleidingen
Vossen, Henk Helichem
Kranen, Bart Koenen en Co
Brouwer, Leon Neptunus Group
Eilers, Dorrie Neptunus Group
Thissen, Peter Peyorama BV
Grubben, Marcel Rivierdael Netwerk Notarissen
Eijk van der, Han Van der Valk Hotel Venlo
Bierman, John Venloop (coördinator VIP-Care)
Ten Have, Henk Venloop (trainer VIP-Care)
Vercoulen, Carlo Vercoulen Groep
Sanders, Alex Viecuri
Wienhoven, Stefanie Viecuri
Cornelissen, Nastasja Viecuri
van Berlo, Ron WerkVitaal
Keder, Ingrid Woonwenz

VieCuri VIP-care 2019-2020

VieCuri VIP-care 2017-2018

Bridge to Bridge Run 2015

Bedrijfsbezoek Omroep Venlo 2015

VieCuri VIP-Care wordt mede mogelijk gemaakt door: