Inschrijving Funqtio Running Academy opent 1 juli

Hoe kunnen we je helpen?

Inschrijving Funqtio Running Academy opent 1 juli

Ben jij een beginnend hardloper en wil jij je optimaal voorbereiden voor je deelname aan de Arrow Venloop op zondag 30 maart 2025? Dan ben je bij de Funqtio Running Academy aan het juiste adres!

Op zaterdag 7 september start voor de zeventiende keer de Funqtio Running Academy. In de 28 weken voorafgaand aan de Arrow Venloop word jij onder begeleiding van ervaren hardlooptrainers voorbereid op jouw deelname aan de Arrow Venloop in maart. Met zowel een trainingsgroep voor de halve marathon als voor de 10 km, maar ook voor de 5 km is het voor iedere beginnend hardloper mogelijk om deel te nemen. Er wordt veel aandacht besteed aan blessurepreventie, voeding en natuurlijk een verantwoorde trainingsopbouw om aan jouw doel te werken.

Tijdens de trainingen van de Funqtio Running Academy leer je niet alleen de kneepjes van het hardlopen, maar ook de liefde voor de (hardloop)sport zelf. De inschrijving gaat open op maandag 1 juli 2024. Alle informatie vindt je terug op de Funqtio Running Academy website.

Train je mee?

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email