Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Hoe kunnen we je helpen?

Kom met het openbaar vervoer

We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het milieu. Vandaar dat wij ernaar streven om zo veel mogelijk van onze deelnemers met het openbaar vervoer naar het evenement af te laten reizen.

Zo ben je niet alleen bewust bezig met het milieu, maar het is ook nog eens hartstikke handig! Het start- en finishgebied van zowel de Neptunus Wandeltocht op zaterdag 23 maart als van de Arrow Venloop op zondag 24 maart ligt namelijk op steenworp afstand van centraal station Venlo en het busstation. Hierdoor is het ideaal om ons evenement met het openbaar vervoer te bezoeken. Je stapt uit de bus en/of trein en je hoeft niet na te denken over het parkeren van jouw auto. Ook gezien het hoge aantal deelnemers en bezoekers van ons evenement, raden wij je sterk aan om met het openbaar vervoer naar Venlo af te reizen. 

Reis voordelig met de trein in Nederland!

In Nederland is Arriva onze partner in het openbaar vervoer. Zij zullen t.z.t. dan ook weer met en mooie kortingsactie komen voor jouw bezoek aan de Arrow Venloop. Maar in de tussentijd hebben zij ook allerlei andere mooie acties. Deze acties kun je vinden op hun website.

Ook in Duitsland reis je voordelig met het OV!
In Duitsland is de VRR onze partner in het openbaar vervoer. En zij hebben ook dit jaar weer een mooie kortingsactie voor jouw klaar staan
. Zo kun je voor slechts €3,50 gebruik maken van het openbaar vervoer naar Venlo.  Kijk op onderstaande kaart in welke gebied deze actie geldig is. Tijdens je inschrijving bij de Arrow Venloop of Neptunus Wandeltocht kun je jouw kortingsticket direct mee boeken. Handig toch! 
Klik op de afbeelding om hem te vergroten

Ontdek meer over de Venloopsfeer!