Aartsen Avond4Daagse

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

2.600 deelnemers

8e editie in 2025

Extra Informatie Aartsen Avond4daagse

Hoe kunnen we je helpen?

Informatie voor deelnemers

Startpakket

De startpakketten voor de deelnemers die zich via een individuele inschrijving hebben ingeschreven kunnen deze in de week vóór de Aartsen Avond4Daagse afhalen bij het Venloop kantoor aan de Koninginnesingel 14 in Venlo. Het kantoor is geopend op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Niet afgehaalde startpakketten gaan op de eerste dag van het evenement mee naar het informatiepunt bij de startlocatie. Het informatiepunt (gelegen nabij de startvakken) is geopend van 16.30 uur tot 18.30 uur.

In het startpakket tref je jouw startkaarten aan waarmee je kunt deelnemen aan de Aartsen Avond4Daagse. Voor iedere dag zit er een nieuwe startkaart in. Vergeet deze niet mee te nemen naar de start en bewaar hem daarna goed, want op vertoon van deze kaart ontvang je elke dag een lekkere traktatie op de pauzeplek. Omdat de deelnemers geen gebruik maken van het pauzepunt, ontvangen zij geen startkaarten in het startpakket.

Naast de startkaarten vind je in het startpakket ook al het wandeldiploma en een polsbandje. We vragen de deelnemers dit polsbandje op vrijdag te dragen. Op vertoon hiervan word namelijk de enige echte Aartsen Avond4Daagse medaille uitgereikt.

Startbewijzen groepsinschrijvingen

De startpakketten voor de deelnemers van de groepsinschrijving (via de school) worden in overleg op de school bezorgd.

In het startpakket van de groepsinschrijving tref je afhankelijk van je keuze bij de inschrijving één of meerdere startkaarten aan. Voor iedere dag zit er per groep een nieuwe startkaart in. Vergeet deze startkaart dus niet mee te nemen naar de start en bewaar hem daarna goed, want op vertoon van deze kaart ontvangt de groep elke dag een lekkere traktatie van Jumbo Benders op de pauzeplek.

Naast de startkaarten vind je in het startpakket ook al de wandeldiploma’s en polsbandjes. Dit polsbandje dienen de deelnemers pas op vrijdag te dragen, op vertoon hiervan worden de medailles uitgereikt. Belangrijk dus om de bandjes niet kwijt te raken.

Startprocedure

Om de start iedere dag zo soepel mogelijk te laten verlopen zullen we alle deelnemers van de Aartsen Avond4Daagse indelen in een startvak. Deze startvakken zijn op het terrein aangegeven met borden. De indeling  wordt in de week vóór het evenement bekend gemaakt.

 In de onderstaande tabel vind je de starttijd per afstand. 

AfstandStarttijd
2,5 kilometer18:00 uur
5 kilometer18:00 uur
10 kilometer17:30 uur

 

Pauzeplekken

Onze partner Jumbo Venlo-Blerick zal al onze deelnemers bij de pauzeplek iedere dag voorzien van een lekker stuk fruit!

Let op: deelnemers van de 2,5 km routen komen niet langs het pauzepunt en hebben dan ook geen startkaart hiervoor nodig. Zodra de pauzeplekken van 2025 bekend zijn zullen we deze hier met je delen.

 

Inschrijven voor de Aartsen Avond4Daagse?

Avond4DaagseExtra

Kom alvast in de Avond4Daagse stemming!

Kom thuis alvast helemaal in de Avond4Daagse stemming met de enige echte Aartsen Avond4Daagse spotify playlist en oefen alle liedjes!

Ken jij het Avond4Daagse dansje al?

Oefen stap voor stap mee met de Dance Masters Madson Club!

Avond4Daagse the movie

Bekijk het filmpje van de Aartsen Avond4Daagse.

Partners van de Aartsen Avond4Daagse: