Neptunus Wandeltocht

Neptunus
Wandeltocht

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

6.500 deelnemers

10e editie

Startnummer Overdragen Neptunus Wandeltocht

Hoe kunnen we je helpen?

Startnummer overdragen

Mocht je helaas niet meer mee kunnen of willen wandelen, dan is het mogelijk om je startnummer via onderstaand overdrachtsformulier over te schrijven naar een andere deelnemer. Dit is mogelijk tot donderdag voorafgaand aan de Venloop tot 23:59 uur. Dit is conform onze algemene voorwaarden ook de enige toegestane manier om je startnummer over te dragen. Op het startnummer zal de naam van de originele deelnemer gedrukt staan, echter komt de nieuwe deelnemer wel onder zijn/haar eigen naam in de uitslagenlijst.

Het is belangrijk om te weten dat je het startnummer maar één keer kunt overdragen. Ook is het niet mogelijk om de afstand te wijzigen.

De nieuwe deelnemer dient het overdrachtsformulier in te vullen. Hierbij heb je wel een aantal gegevens van de huidige deelnemer nodig, namelijk het startnummer, de postcode en de geboortedatum. De organisatie geeft in geen enkel geval deelnemersgegevens door en bemiddelt ook niet tussen deelnemers met betrekking tot de overdracht.

Voor de overdracht wordt € 3,- in rekening gebracht middels een eenmalige automatisch incasso. Na afloop van de overdrachtsprocedure ontvang je een bevestigingsmail van de overdracht.

Tot slot dienen de deelnemers onderling ervoor te zorgen dat het startnummer bij de juiste (nieuwe) deelnemer terecht komt, het is namelijk niet mogelijk om hiervoor een adreswijziging door te geven.

Deelnemers die zich vóór 26 februari hebben ingeschreven kunnen vanaf 6 maart hier opzoeken wat hun startnummer is. Deelnemers die zich na 26 februari hebben ingeschreven kunnen hun startnummer terugvinden in hun emailbevestiging. 

Inschrijven voor de Neptunus Wandeltocht?

NeptunusExtra

Wandel kleding

Koop hier je wandel merchandise.

Arrow Venloop

Vanaf woensdag 20 maart tot en met zondag 24 maart 2024 vindt de zestiende editie van de Arrow Venloop plaats.

Neptunus Wandeltocht wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door: