Wie juich jij naar de finish van de Venloop?

Hoe kunnen we je helpen?

Tien deelnemers van de Venloop worden dit jaar extra aangemoedigd. Venlo Partners gaat in de weken voor het evenement en tijdens de verschillende onderdelen tien lopers in de schijnwerpers zetten die extra toegejuicht moeten worden. Dus, ken jij iemand die dit jaar een steuntje in de rug verdient of die om een andere reden in de spotlight moet, meld deze persoon dan uiterlijk 12 februari aan via www.venloverwelkomt.nl/hup.

Hup!

De Venloop is een van de grootste evenementen van Venlo en ieder jaar weer een feest om naar uit te kijken. Voor de hardlopers, de wandelaars, maar ook voor de toeschouwers langs de kant. In het feestgedruis is het niet altijd even gemakkelijk om die ene persoon goed aan te moedigen, daarom dat Venlo Partners dit jaar te hulp schiet.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 12 februari via een formulier op www.venloverwelkomt.nl/hup. Op 13 of 14 februari wordt contact opgenomen met de uitverkorenen. De 10 personen die uitgekozen worden, worden geïnterviewd (met foto) voor de kanalen van Venloverwelkomt.nl en hun namen staan centraal in een postercampagne.

Wie juich jij naar de finish van de Venloop?

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email