De goede doelen van Wandele naor Schandele 2023 zijn bekend!

Hoe kunnen we je helpen?

Inmiddels zijn de goede doelen van Wandele naor Schandele 2023 bekend. We hebben voor onze 8e editie wederom gekozen voor twee prachtige initiatieven die veel mensen ondersteunen.

KWF
Het landelijke goede doel waar we voor inzamelen is het KWF.

De gevolgen van kanker zijn vaak overweldigend. KWF zet zich dan ook in voor initiatieven die mensen verder helpen. Zo werken ze aan levens veranderd onderzoek om kanker te bestrijden. Maar ook maken ze zich hard voor een beter leven met de ziekte door onder andere centra voor leven met en na kanker.

Kinderhospice Kwatro
Het lokale goede doel is dit jaar Kinderhospice Kwatro. 

Kinderhospice Kwatro wil lichtpuntjes brengen voor ernstig zieke kinderen, voor hun ouders en voor hun broertjes en zusjes. We verlichten in de zorg, zodat een kind, hoe lang of hoe kort het ook leeft, het weer beter wordt of ongeneeslijk ziek is, zijn beste en mooiste leven kan leven. Als kinderen ernstig of ongeneeslijk ziek zijn is dat een zware last om te dragen voor het kind, maar ook voor de rest van het gezin. Kwatro wil daarom het volledige gezin ondersteunen, praktisch en emotioneel, om donkere tijden te verlichten. Kwatro biedt nu holistische kindzorg thuis en in het ziekenhuis. Daarnaast bouwen we aan het huis van Kinderhospice Kwatro, dat gaat komen aan de Venrayseweg 89 in Horst. Een huis als een thuis, als rustpunt, waardoor er voor kinderen en hun ouders speel- en ademruimte komt, om samen voluit te kunnen leven. Door te “Wandele naor Schandele” breng jij ook lichtpuntjes: bedankt!

We kijken er naar uit om beide organisaties namens onze deelnemers een welverdiend steuntje in de rug te kunnen geven!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email