Scelta Mushrooms G-loop

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
G-loop

Hoe kunnen we je helpen?

Sporten is voor iedereen!

Dat vinden wij bij de Venloop ook en daarom organiseren wij ieder jaar de Scelta Mushrooms G-loop op de zondag van ons evenement. Deze Scelta Mushrooms G-loop is een loop van 1 km voor iedereen, vanaf acht jaarmet een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Na afloop trakteert Scelta Mushrooms alle G-lopers op een heerlijk kopje soep met een broodje. Zodat iedereen samen nog even gezellig kan nagenieten van de dag!

Nieuwe startlocatie

Vanaf editie 2022 maken we gebruik van een nieuwe startlocatie:

Maastricht Universiteit Campus Venlo
Nassaustraat 36
5911 BV Venlo

Deze locatie ligt heel dicht bij de start. Hier zijn we vanaf 10.00 uur welkom om ons te verzamelen, en kunnen daar al onze bezittingen achter laten tijdens het rennen. Vervolgens lopen alle G-lopers om 10.15 uur gezamenlijk naar het startvak voor de G-lopers. De start is om 10.40 uur. Wanneer alle G-lopers over de finish zijn, lopen ze gezamenlijk en onder begeleiding terug naar de Nassaustraat. Daar krijgen alle deelnemers hun welverdiende medaille uitgereikt.

Polsbandjes

Als G-loper ontvang je bij je inschrijving drie polsbandjes. Natuurlijk één bandje voor de deelnemer zelf en twee voor ouders en/of begeleiders. Deze ouders/begeleiders mogen ook mee rennen als ondersteuning van de deelnemer. De Venloop beleef je ten slotte samen. De polsbandjes dienen tevens als toegangsbewijzen om bij het gebouw aan de Nassaustraat naar binnen te mogen. Bij Maastricht Universiteit Campus Venlo kunt u de extra polsbandjes afhalen.

LET OP: ZONDER POLSBANDJE WORDT ER GEEN TOEGANG VERSTREKT.

Enthousiast geworden?

Fotogallerij

Scelta Mushrooms G-loop wordt mede mogelijk gemaakt door: