NSA Trainingen

NSA trainingen

Hoe kunnen we je helpen?

Venloopkids NSA-Training

Hey jij!
Wat leuk dat je interesse hebt om mee te doen aan de naschoolse trainingen ter voorbereiding op jouw deelname aan de Voorjaarsloop en de Venloop. 

De gemeente Venlo organiseert samen met sportverenigingen in de gemeente naschoolse activiteiten om kinderen kennis te laten maken met sport. Binnenkort is het de beurt aan de hardlooptrainingen ter voorbereiding op deelname aan de Voorjaarsloop en de Venloop. Tijdens deze trainingen kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes na school gratis trainen en leuke oefeningen samen doen!

De trainingen vinden dit jaar plaats van maandag 5 februari t/m vrijdag 22 maart en worden op verschillende dagen en op verschillende locaties door de hele gemeente aangeboden. Ook voor jou zit er vast en zeker een sportlocatie bij jou in de buurt bij. Alle NSA-trainingen vinden plaats van 16:00 uur tot 17:00 uur. Bekijk hier de dagen en trainingslocaties van dit jaar:

DagSportlocatieAdres
DinsdagSportpark VrijenbroekWittendijkweg 61, Venlo
WoensdagAtletiekbaan MaassenhofHeymansstraat 101, Blerick
DonderdagSportzaal Venlo Oud-ZuidPastoor Op Heijstraat 26, Venlo
Donderdag Sportzaal de HamarStevensplein 2, Belfeld
VrijdagGymzaal de MuntLingsterhofweg 22, Tegelen

Mee doen aan de NSA-trainingen is niet alleen super leuk en geheel gratis, maar je mag dan ook nog eens automatisch en geheel gratis deelnemen aan de Voorjaarsloop en Venloop!

Train je mee? Schrijf je dan in via onderstaande button!

 

Inschrijven!

Fotogallerij

Ja, ik wil de nieuwsbrief!