Sponsoring van Venloop!

Hoe kunnen we je helpen?

Sponsor worden bij Stichting Venloop

Stichting Venloop is door de jaren heen een ‘paraplu’ geworden van allerhande activiteiten, waarbij een gezonde leefstijl centraal staat door sport, bewegen en gezonde voeding. Het hele jaar door worden er allerlei evenementen georganiseerd, in de vorm van hardloopwedstrijden, wandeltochten, maar ook bewustwordingsdagen zoals de VenloopKids-middag en de Seniorendag. Aan iedere doelgroep is gedacht, want de Venloop beleef je tenslotte samen!

Zo weet de stichting het hele jaar door mensen op een leuke manier te motiveren tot een actieve en gezonde levensstijl.

Maar dit kunnen we niet alleen en daarom zijn we altijd opzoek naar partners en sponsoren die zich willen inzetten voor het belang van gezondheid. Hierin bieden we verschillende samenwerkingsvormen aan en staan we altijd open voor mooie initiatieven.

Sponsoring Arrow Venloop

De Arrow Venloop is ambitieus en wil in de nabije toekomst verder doorgroeien naar één van de beeldbepalende sportevenementen in Nederland. Mede dankzij uw steun zijn we al een flink stuk op weg en behoort de Arrow Venloop inmiddels tot een van de meest toonaangevende hardloopevenementen van Nederland. Met de komst van de Neptunus Wandeltocht (2013) hebben we ons actief deelnemersveld weten uit te breiden met een andere doelgroep.

Zonder de steun van onze sponsoren is dit niet mogelijk en daarom willen wij ook graag ons sponsorbestand uitbreiden met sponsors die de Arrow Venloop een warm hart toedragen.

Wij bieden diverse sponsorcontracten vanaf € 300,-, waarbij de nadruk kan liggen op faciliteiten voor uw werknemers, publicatie en uitingen, sponsorbijeenkomsten of een combinatie hiervan. Ook is maatwerk zeker geen probleem. Daarnaast hebben wij voor startende ondernemers een mooi introductiepakket* beschikbaar vanaf €150,-.

Dit sponsorpakket is alleen beschikbaar voor startende ondernemingen (0-3 jaar) die nog niet eerder sponsor zijn geweest. 

Sponsoring Gipmans Young Plants Kwaakerrun

De Gipmans Young Plants Kwaakerrun is wat kleiner van aard als de Arrow Venloop, maar een ontzettend populair evenement dat al vele jaren wordt georganiseerd en bekendheid geniet in en rondom gemeente Venlo. Hier liggen vele mogelijkheden voor bedrijven waarmee ze zich kunnen inzetten voor gezonde werknemers, maar ook hun bedrijf kunnen profileren als voorstander van een gezonde levensstijl.

Wij bieden voor de Gipmans Young Plants Kwaakerrun diverse sponsorcontracten vanaf €75,-, waarbij de nadruk kan liggen op faciliteiten voor uw werknemers, publicatie en uitingen of een combinatie hiervan. Ook hier is maatwerk mogelijk.

Voor meer informatie over de sponsorpakketten van onze evenementen kunt u contact met ons opnemen via sponsoring@venloop.nl

Aanmelden als sponsor?

Veelgestelde vragen

Kan ik mij laten masseren na mijn deelname aan de Arrow Venloop?

Kan ik mijn medaille van de Neptunus Wandeltocht laten graveren?

Ik wil mijn afstand/onderdeel van de Neptunus Wandeltocht wijzigen. Gaat dat?

Ja, ik wil de nieuwsbrief!