Dynamic Night Event

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dynamic Night Event

Hoe kunnen we je helpen?

Dynamic Night Event

Op de donderdag voor de Arrow Venloop organiseren we het Dynamic Night Event. Dit event bestaat uit twee onderdelen: de Dynamic Night Run en de Dynamic Night walk.

Het Julianapark in Venlo zal voor één avond worden omgetoverd tot een unieke beleving van lichteffecten en geluid. De deelnemers van beide evenementen worden aangemoedigd door de opzwepende muziek van onze DJ en over een kort parcours geleid dat is uitgezet in een door Dynamic uitverlicht Julianapark.

Laat je verrassen door een unieke beleving van lichteffecten en geluid. 

Kosten

De kosten van een voorinschrijving voor het Dynamic Night Event bedraagt €7,50 per persoon.

Locatie

Het Dynamic Night Event vindt plaats in het Julianapark in Venlo. Het Julianapark is gelegen aan de Deken van Oppensingel.

Hardlopen

Er zal een route door het Julianapark uitgezet worden. Het is aan de deelnemer zelf hoeveel rondjes hij of zij loopt. Er zal geen tijdsregistratie aanwezig zijn.

Programma hardlopen
Opening19:00 uur
Warming-up (12 t/m 16 jaar)19:25 uur
Start Dynamic Night Run (12 t/m 16 jaar)19:45 uur
Warming-up (vanaf 16 jaar)20:00 uur
Start Dynamic Night Run (vanaf 16 jaar)20:15 uur
Finish21:00 uur
After Partyvanaf 21:00 uur

Wandelen

Vanaf editie 2024 breidt het Dynamic Night Event zich uit: naast hardlopen is het ook mogelijk de spectaculaire route in het Julianpark te wandelen en is zo toegankelijk voor jong en oud.

Programma wandelen
Opening 19:00 uur
Warming-up19:25 uur
Start Dynamic Night Walk19:30 uur
Finish21:00 uur
Afterpartyvanaf 21:00 uur

Extra’s

Je ontvangt bij je deelname allerlei leuke extra’s, zoals leuke licht gadgets die je al direct kunt gebruiken tijdens je deelname en om het feestje compleet te maken ontvang je van ons een consumptie die je bij de afterparty kunt inwisselen.

Afterparty

Na het maken van je rondjes is er nog een kleine, maar daarom niet minder gezellige, afterparty in het Ewals Cargo Care paviljoen. Terwijl je bij komt van je rondjes zal onze DJ nog wat leuke deuntjes spelen en kun je genieten van je consumptie. Ook trakteren we je nog op wat lekkers om je energie weer aan te vullen en jij kunt na genieten van de avond.

 

Inschrijven

Via onderstaande button kun jij je vanaf 1 augustus 2023 aanmelden voor het Dynamic Night Event op donderdag 21 maart 2024.

Doe ook mee!

Fotogallerij

Dynamic Night Event wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door: