Venloop Seniorenmatinee

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Venloop Seniorenmatinee

Hoe kunnen we je helpen?

Venloop Seniorenmatinee

Op de donderdag van de Arrow Venloop week worden de senioren weer in het zonnetje gezet tijdens het Seniorenmatinee! In samenwerking met KBO Limburg en SOB Venlo staat er een tjokvol programma op de planning. Deze “beleefdag” voor senioren bevat een actief maar zeker ook een informatief karakter, maar bovenal zult u de hele middag vermaakt worden. Kortom een dag van gezellig samenzijn!

Het Seniorenmatinee vindt plaats in het Ewals Cargo Care Paviljoen, dat speciaal is opgebouwd voor de Arrow Venloop in het Julianapark in Venlo. De ingang is aan de zijde van de Deken van Oppensingel. Er worden ieder jaar weer verschillende activiteiten georganiseerd. Zo was er in 2022 een balanstest van Funqtio, diverse beweegactiviteiten en kwamen er studenten van het Gilde opleidingen om je in de watten te leggen. Deze dag werd muzikaal begeleid door Blaasorkest Festina Lente en de middag werd afgesloten met een onvergetelijk optreden van Ben Verdellen. Het was een gezellige dag om nooit meer te vergeten!

Datum & Tijdstip

Het volgende Venloop Seniorenmatinee staat gepland op donderdag 21 maart 2024. Inloop in het Ewals Cargo Care Paviljoen is vanaf 12:30 uur en het programma start om 13:00 uur.

Inschrijven Seniorenmatinee 2024

U kunt zich vanaf 1 augustus 2023 aanmelden voor het Venloop SOB Seniorenmatinee, via onderstaande button. De inschrijfkosten bedragen € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een heerlijk stuk Limburgse vlaai en een kop koffie. Leden van het KBO of SOB ontvangen nog eens €1,50 korting als zij zich inschrijven.

Pendelbussen

Stichting Venloop laat twee gratis pendelbussen rijden om u naar het Seniorenmatinee te brengen. Aan het einde van de middag kunt u hiermee ook weer terug naar huis. Eén bus rijd van Belfeld richting Venlo en de andere bus vanuit Arcen richting Venlo. Indien u hier gebruik van wil maken, kunt u tijdens uw inschrijving de opstaphalte van uw voorkeur aangeven.

Openbaar vervoer

Aangezien de parkeerplaatsen bij het Julianapark in Venlo beperkt zijn, raden wij u aan om met het openbaar vervoer te komen. Het trein- en busstation van Venlo ligt op steenworp afstand van het Julianapark. 

Voor alle bezoekers van het Seniorenmatinee hebben we vanaf 2024 een speciale aanbieding: de reis naar het Seniorenmatinee kan namelijk geheel gratis worden gemaakt met de bussen van Arriva. Wanneer u zich aanmelden voor het Seniorenmatinee, ontvangt u vlak voor het evenement uw Arriva
toegangsbewijs via de Venloop nieuwsbrief.  Daarnaast zal Arriva ook zelf aanwezig zijn bij het Seniorenmatinee om al uw vragen met betrekking tot het openbaar vervoer te beantwoord en voorlichting te geven over hoe gemakkelijk OVpay eigenlijk werkt.

 

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de bovenstaande informatie, dan kunt u deze sturen naar info@venloop.n

Meedoen met het Seniorenmatinee?

Fotogalerij

Venloop Seniorenmatinee wordt mede mogelijk gemaakt door: