Sfeer

Hoe kunnen we je helpen?

Arrow Venloop sfeer

De Arrow Venloop staat bekend om haar onvergetelijke sfeer. Het is een uniek evenement met een groot en toegewijd publiek. Naast het enthousiasme van het publiek zetten ook vele vrijwilligers zich in om tijdens de Arrow Venloop en de Neptunus Wandeltocht een fantastische sfeer te creëren om alle bezoekers en vooral ook alle deelnemers een warm onthaal te geven langs het parcours.

De Venlose Parade, finishstraat van de Weir Venloop en Venloop Wandeltocht is in 2016 niet voor niks door de lezers van Runner’s World uitgeroepen tot mooiste finishstraat van Nederland en België!!

Sfeermakers

Om het ieder jaar weer bijzonder te maken is uiteraard alle hulp van harte bij welkom. Dus woon jij langs het parcours, zit jij bij een Joekskapel, zangkoor, drumband of een ander sfeer verhogend muziekgezelschap en lijkt het je leuk om bij te dragen aan dit jaarlijkse feest in hartje Venlo, meld je dan aan via het onderstaande formulier. Onze sfeercommissie zal de diverse gezelschappen dan indelen op het parcours om te zorgen dat er over het gehele parcours een onvergetelijke sfeer is.

Ballonnen & vergoeding

Als officieel sfeerpunt van de Arrow Venloop en/of Neptunus Wandeltocht kun je tijdens het invullen van het aanmeldingsformulier ballonnen bestellen om je straat extra feestelijk mee te versieren. Deze worden uiterlijk in het weekend vóór de Arrow Venloop bij het opgegeven adres afgeleverd. 

Daarnaast stellen we een financiële bijdrage ter hoogte van €75,- beschikbaar voor ieder officieel sfeerpunt. Joekskapellen ontvangen daarnaast nog eens €15,- per persoon extra (met een max. van €225,-).

Zo maken we er samen voor iedereen weer een onvergetelijk feest van! 

Sfeerprijs

Iedere editie reiken we voor zowel de zaterdag als de zondag een prijs uit aan het leukste, origineelste en mooiste sfeerpunt. Laat je creativiteit dus de vrije loop, pak flink uit en wie weet heb jij het meest sfeervolle sfeerpunt van 2024!
 

Venloop Vlag

Wil jij niet je hele straat, maar misschien wel je eigen huis feestelijk aankleden? Neem dan een kijkje in onze webshop. De Venloop vlag weet namelijk ieder huis feestelijk aan te kleden!  

 

Aanmelden Venloop sfeerpunten

Bankrekening (t.b.v. sfeervergoeding, alleen officiële sfeerpunten)