Qoodybag

Qoodybag

Qoodybag

Speciaal voor jou als deelnemer van de Arrow Venloop hebben we samen met onze partners een leuke Qoodybag voor je samengesteld. Dit is een digitale goodiebag met allerlei leuke acties en aanbiedingen. Kijk snel verder en doe er je voordeel mee!

4e persoon gratis bij ons Live Cooking dinerbuffet op zaterdagavond.

De lekkerste warme en koude gerechten, geserveerd in buffetvorm. Iedere zaterdagavond presenteren wij ons uitgebreide live cooking dinerbuffet, met oneindig veel keuze zoals u van ons gewend bent!

Op vertoon van uw startnummer én deze advertentie, is de 4e persoon gratis.

Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2024

De WasArena, de nieuwste en modernste carwash van Venlo!

Download de voucher en verzilver deze tijdens de kantoor-openingstijden van de WasArena. De voucher geeft recht op eenmalig 50% korting op één van de vijf wasprogramma’s: Brons, Zilver, Goud, Platina of Xtreme. Geldig tot en met 1 september 2024.

Heb jij genoten van de BORN drink tijdens de Venloop of heb jij op de expo een nieuwe favoriete gel geproefd? Ben jij benieuwd naar welke producten BORN Sportscare nog meer heeft? Dan krijg jij nu als deelnemer van de Venloop 2024 €5,- korting bij besteding van iedere €25,- op het gehele BORN assortiment, dus 20% korting! Van isotone sportdrank tot energierepen en van onze lijn body care tot de bekende Super Liquid Gels!

Gebruik hiervoor actiecode vloop24born bij het afrekenen in de webshop.

Speciaal voor deze jubileum editie van de Neptunus Wandeltocht hebben we een handige wandel-mok gemaakt.

De mok is gemaakt van roestvrijstaal en daardoor gemakkelijk schoon te houden en door de karabijnhaak is deze mok handig te bevestigen aan je tas, jas of riem.

Zo heb jij altijd je eigen beker bij de hand, ben je milieubewust bezig en heb je ook nog eens een hartstikke leuk aandenken aan een gezellige dag!

Bestel hem nu met 10% korting in onze webshop. Het aanbod is beperkt dus wees er snel bij, want op is echt op.

Wij zijn hartstikke trots op al onze deelnemers en voor ons zijn jullie dan ook allemaal helden! 

Daarom bieden we jou nu €2,50 korting op onze exclusieve Venloop-sokken. Bestel ze snel in onze webshop en wees een held op sokken!

Ja, ik wil de nieuwsbrief!