Peuterwandel­4Daagse

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

1.000 deelnemers

4e editie

Peuterwandel4daagse

Hoe kunnen we je helpen?

Peuterwandel4Daagse

Venlo.fit organiseert samen met Stichting Venloop ieder jaar de Peuterwandel4daagse. Dit evenement wordt georganiseerd i.s.m. 24 peuteraanbod locaties in de gemeente Venlo en is bedoeld voor alle kinderen tussen de 2 en 4 jaar en hun ouder/verzorger.

Het doel is om kinderen tussen 2 en 4 jaar en hun ouder/verzorger in beweging te brengen. Daarnaast draagt het evenement bij aan de doorstroom naar de Avond4daagse die jaarlijks door de Venloop wordt georganiseerd.

Het achterliggende doel is om preventief aan gezondheid te werken en iedere peuter gelijke kansen te bieden! Meedoen en plezier beleven staan voorop!

Kinderen en ouders lopen 4 dagen op rij ongeveer een kilometer. Op de route komen ze verschillende beweegopdrachten tegen en bij de finish krijgen de kinderen een gezonde snack en fruitwater. De vierde dag wordt de laatste sticker verdiend en hebben ze een volle stickerkaart. Na het wandelen op dag 4 sluiten we af met een peuterparty waarbij een springkussen niet mag ontbreken.

Nieuw dit jaar is dat je dagelijks, aansluitend aan je werk (16.30-17.30u), kunt starten vanuit kinderboerderij Hagerhof. Ook blijft het mogelijk om vanuit een deelnemende opvanglocatie in de buurt te starten.

Bij dit evenement staat de ouderbetrokkenheid hoog in het vaandel! Kom gerust een keer kijken.

Inschrijven voor de Peuterwandel4Daagse?

Veelgestelde vragen

Kan ik mij laten masseren na mijn deelname aan de Arrow Venloop?

Kan ik mijn medaille van de Neptunus Wandeltocht laten graveren?

Ik wil mijn afstand/onderdeel van de Neptunus Wandeltocht wijzigen. Gaat dat?

Peuterwandel4Daagse Extra

Kom alvast in de Aartsen Avond4Daagse stemming!

Kom thuis alvast helemaal in de Avond4Daagse stemming met de enige echte Aartsen Avond4Daagse spotify playlist en oefen alle liedjes!

Youtube promo filmpje

Bekijk het promo filmpje van de Aartsen Avond4Daagse.

Partners van de Aartsen Avond4Daagse: