Zonder sfeermakers geen sfeer!

Hoe kunnen we je helpen?

Van 22 tot en met 26 maart 2023 mag het feest weer losbarsten! Dan staat namelijk de 16e editie van de Weir Venloop op de planning en dat moet gevierd worden!

De 16e editie van de Weir Venloop staat gepland van 22 tot en met 26 maart 2023, met op zaterdag 25 maart de Neptunus Wandeltocht en op zondag 26 maart de Weir Venloop hardloopwedstrijden. Al jaren staat het evenement bekend om haar onvergetelijke sfeer, met dank aan de vele sfeerpunten langs het parcours.

Lijkt het jou leuk om met je straat of vereniging als sfeermaker bij te dragen aan dit te gekke evenement? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier. Als officieel sfeerpunt van de Neptunus wandeltocht en/of de Weir Venloop kun je tijdens het invullen van het aanmeldingsformulier ballonnen bestellen om je straat of wijk te versieren. Deze worden uiterlijk in het weekend voor de Venloop bij het opgegeven adres afgeleverd. Voor ieder officieel sfeerpunt stellen wij een financiële bijdrage ter hoogte van € 50,- beschikbaar. Zo maken we er samen weer een onvergetelijk feest van!

Natuurlijk zal er ook weer een prijs worden uitgerueikt aan het leukste, origineelste en mooiste sfeerpunt van 2023. Laat jullie creativiteit dus de vrije loop.

Heb je nog vragen, kijk dan voor meer informatie op onze sfeerpagina en meld je aan als sfeerpunt 2023.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email