Arriva en de Venloop slaan handen ineen: unieke samenwerking biedt gratis openbaar vervoer voor deelnemers!

Hoe kunnen we je helpen?

Arriva en de Venloop slaan handen ineen: unieke samenwerking biedt gratis openbaar vervoer voor deelnemers!

De Arrow Venloop, hét gezelligheidsfeest en hardloopevenement van Limburg, kondigt met trots een unieke samenwerking aan met Arriva, een van de grootste regionale openbaarvervoerbedrijven in Nederland. Dit bijzondere partnership zorgt ervoor dat alle deelnemers van de Neptunus wandeltocht en de Arrow Venloop de mogelijkheid krijgen om voorafgaand en na afloop van het event gratis gebruik te maken van het openbaar vervoer met Arriva – een primeur!

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart
kunnen deelnemers kosteloos en zonder zorgen richting de wandeltochten en hardloopwedstrijden van de Venloop reizen, dankzij het gratis vervoer dat Arriva aanbiedt voor deelnemers. Arriva zorgt ervoor dat je reis met Arriva treinen en/of bussen gratis is.

Maar dat is nog niet alles!
Arriva zal ook de allerkleinsten vermaken tijdens de VenloopKids-middag op woensdag 20 maart. Op deze feestelijke middag krijgen kinderen de kans om papieren bussen en treinen in elkaar te knutselen, om vervolgens vol trots hun eigen creaties te kunnen showen. Daarnaast kunnen ze achter het machtige stuur van een echte bus plaatsnemen voor een unieke foto of meedingen naar leuke prijzen via het Rad van Fortuin.

Regiodirecteur Arriva Limburg, Michiel Cusell: ‘’We maken deel uit van de maatschappij en streven ernaar om die elke dag een beetje mooier te maken, dan de dag ervoor. Dit doen we op allerlei manieren; van het creëren van banen om kansengelijkheid in de hand te werken tot aan het helpen van organisaties die iets extra’s doen voor de regio’s waarin wij het openbaar vervoer verzorgen. We investeren daarom met name in sociale producten en hebben aandacht voor cultuur, natuur en sport. Partnerships als deze maken sociaal ondernemen mooi én succesvol. Arriva is trotste partner van de Venloop!’’

Seniorenmatinee 21 maart
Voor de senioren wordt een seniorenmatinee georganiseerd en voor de senioren die hier aan deelnemen geldt: de reis naar het Seniorenmatinee kan gratis worden gemaakt met de bussen van Arriva. Wanneer mensen zich aanmelden voor het Seniorenmatinee, ontvangen zij vlak voor het evenement hun Arriva toegangsbewijs via de Venloop nieuwsbrief. Deelnemers kunnen genieten van diverse leuke activiteiten. Van spannende spellen tot ontspannend entertainment, het Venloop Seniorenmatinee belooft weer fantastisch te worden. Wanneer je vragen hebt over het ov, dan is dit ook zeker een evenement dat je niet mag missen. Arriva geeft namelijk voorlichting over hoe gemakkelijk OVpay werkt.

De Venloop staat bekend om zijn authentieke, gastvrije sfeer en het verbinden van mensen door middel van bewegen en gezelligheid“, aldus Wim Lensen, directeur Stichting Venloop. “Met de toevoeging van Arriva als partner, zijn we in staat om de deelnemers en bezoekers nog meer extra’s te bieden. We zijn heel trots op deze samenwerking en kijken uit naar de vele geweldige momenten die we samen gaan creëren.”

De Venloop streeft altijd naar innovatie en het bieden van bijzondere belevingen voor haar deelnemers. Met de unieke mogelijkheid van gratis openbaar vervoer en de mooie, extra activiteiten georganiseerd door Arriva, wordt de week van de Arrow Venloop van 2024 zonder twijfel een groot succes. Meer informatie? Kijk op arriva.nl/venloop

Over Arriva Nederland
Arriva Nederland is onderdeel van Arriva Group. Arriva verzorgt personenververvoer en is actief in tien Europese landen. In Nederland telt Arriva zo’n 5.500 medewerkers. Je komt Arriva tegen in de provincies Limburg, Fryslân, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland. Naast trein- en busvervoer is Arriva ook actief in de Nederlandse touringcarbranche onder de naam Arriva Touring. Arriva Touring verzorgt ook het vervoer op Schiphol Amsterdam Airport.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email