Atleet Justice Dreischor van het Venloop Running Team naar het WK Atletiek

Hoe kunnen we je helpen?

Atleet Justice Dreischor van het Venloop Running Team mag in augustus 2023 namens Aruba deelnemen aan het grote WK Atletiek in Budapest.

Op 12 mei liep hij tijdens een wedstrijd in Utrecht een nieuw PR en daarmee ook een nationaal record van Aruba. Hij was na een pittig trainingskamp in goede vorm en rende de 800m in een tijd van 1:56,42. Naar aanleiding van dit mooie resultaat kreeg Justice een uitnodiging van de Arubaanse bond om namens hen aan het WK in Budapest deel te nemen.

Justice is 25 jaar en begon zijn hardloop carrière op een leeftijd van 14 jaar. Inmiddels traint hij sinds 2021 bij het Venloop Running Team. “Uitgenodigd worden door Aruba voor het WK en mee mogen doen met de allergrootste atleten van de wereld is ontzettend bijzonder en als een droom die uitkomt”, aldus Justice over het mooie avontuur dat hij in augustus tegemoet zal gaan.

Zijn trainer Bob Stultiens in net zo enthousiast: “Als trainer en ook begeleider tijdens het WK ben ik ontzettend trots en blij dat hij deze kans heeft gekregen en heb ik alle vertrouwen in hem. Een geweldige kans voor hem als atleet en ook voor het Venloop Running Team!”.

Het Venloop Running Team is hardloopteam waarmee Stichting Venloop jonge hardlooptalenten uit Noord-Limburg een platform wil verschaffen om het maximale uit hun sportieve mogelijkheden te halen. Het team is in januari 2014 van start gegaan en bestaat inmiddels uit 23 atleten die deel nemen aan regionale, nationale en internationale wedstrijden en worden opgeleid tot (inter)nationale topatleten.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:Bob Stultiens, trainer Venloop Running Team
06 – 52 44 19 53

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email