Cheque uitreiking Wandele naor Schandele 2023

Hoe kunnen we je helpen?

De deelnemers van de 8e editie van Wandele naor Schandele, die plaats vond op zondag 21 mei, hebben door middel van hun deelname een steentje bijgedragen aan twee goede doelen.

Een van die goede doelen is het KWF. Dit is een landelijk initiatief dat zich inzet voor initiatieven die mensen verder helpen in de strijd met kanker. Zo werken ze aan levens veranderd onderzoek om kanker te bestrijden. Maar ook maken ze zich hard voor een beter leven met de ziekte door onder andere centra voor leven met en na kanker.

Het tweede initiatief dat we dit jaar steunen is het Kinderhospice Kwatro. Zij willen lichtpuntjes brengen voor ernstig zieke kinderen, voor hun ouders en voor hun broertjes en zusjes. Dit doen ze o.a. door in de zorg te verlichten, zodat een kind, hoe lang of hoe kort het ook leeft, het weer beter wordt of ongeneeslijk ziek is, zijn beste en mooiste leven kan leven. 

Met trots hebben we namens de deelnemers aan beide goede doelen een mooi bedrag van €3250,- mogen overhandigen op dinsdag 20 mei. Ontzettend bedankt allemaal!

De inschrijving van Wandele naor Schandele 2024 zal openen op 1 juli aanstaande.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email