Weir bedankt!

Hoe kunnen we je helpen?

De afgelopen editie van de Venloop was voor Weir als hoofdsponsor de laatst. Vanaf 2024 zal Weir geen hoofdsponsor meer zijn van de Venloop. Samen gaan Stichting Venloop en Weir opzoek naar een nieuwe invulling van hun samenwerking.

Weir is al vanaf de eerste editie verbonden aan de Venloop en na 11 jaar als hoofdsponsor van de Venloop, is het besluit genomen om een nieuwe manier van samenwerken op te zoeken en het hoofdsponsor avontuur achter zich te laten.

Wim Lensen, directeur Stichting Venloop blikt met een fijn gevoel terug op de bijzondere jaren samen: “We willen Weir ontzettend bedanken voor het jarenlange vertrouwen en de fijne samenwerking. Samen hebben we het evenement kunnen brengen naar waar het nu staat. Afscheid nemen van elkaar doen we gelukkig niet en we kijken er dan ook naar uit om de mooie samenwerking nog jaren voort te zetten, met weliswaar een andere invulling als voorheen”.

Samen kijken we met veel plezier terug op vele succesvolle edities en kijken uit naar de vele edities die nog komen gaan.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email