Aartsen Avond4Daagse 2024

Hoe kunnen we je helpen?

De inschrijving van de Aartsen Avond4Daagse 2024 is geopend!

De Aartsen Avond4Daagse is een wandelevenement waarbij deelnemers vier avonden op een rij een bepaalde afstand lopen. Dit jaar hebben we de afstanden iets aangepast ten opzichte van andere jaren. Je kunt je dit jaar namelijk inschrijven voor de 5 km of de 10 km en speciaal voor de allerkleinste wandelvriendjes is er ook een 2,5 km afstand toegevoegd!

Ook zullen we dit jaar gebruik gaan maken van een nieuwe startlocatie, namelijk Sportpark Hagerhof in Venlo-Zuid. Hier zullen we alle vier de dagen van start gaan en op de dinsdag, woensdag en donderdag ook finishen. Op vrijdag sluiten we de Aartsen Avond4Daagse samen weer feestelijk af, met als finish-locatie de Keulsepoort in de binnenstad van Venlo.

Dit jaar staat de Aartsen Avond4Daagse gepland van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 mei 2024. Zowel kinderen als volwassenen mogen deelnemen aan de Aartsen Avond4Daagse. Iedereen is welkom! 

Deelnemers kunnen zich als groep inschrijven via school of als individuele deelnemer via het hiervoor beschikbare inschrijfformulier op de website.

Kijk op de Aartsen Avond4Daagse webpagina voor meer informatie en wandel met ons mee!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email