Opening inschrijving Gipmans Young Plants Kwaakerrun

Hoe kunnen we je helpen?

Opening inschrijving Gipmans Young Plants Kwaakerrun

Aanstaande maandag is het zo ver en kun jij je weer inschrijven voor de Gipmans Young Plants Kwaakerrun en Tuincentrum Leurs Wandeltocht.

Zaterdag 1 april gaat de inschrijving van de 14e editie van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun open! De Gipmans Young Plants Kwaakerrun staat gepland op zondag 22 september 2024 en ook dit jaar is er weer voor iedereen een geschikte afstand bij. De allerkleinste hardlopers kunnen deelnemen aan de 500 m. En verder zijn er nog de 1 km, 2,5 km, 5 km en voor de gevorderde is er de 10 km afstand. De perfecte opening van jouw hardloopseizoen!

Daarnaast vieren we dat weekend op zaterdag 21 september ook de 10e editie van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht. Naast de altijd gezellig 15 km route organiseren we speciaal voor deze editie de jubileumafstand van 10 km. Beide routes leiden je door de mooie en groene omgeving van ‘t Ven. Onderweg word je verrast met heerlijke hapjes, goed gezelschap en een gezellige sfeer. Deze speciale jubileum editie wil je absoluut niet missen.

Inschrijven kan vanaf 1 april, 00:00 uur via de website. Dus zet je wekker om 00:00 uur en zorg dat je op tijd een plekje bemachtigd. Want met welk onderdeel je ook mee gaat doen, het wordt hoe dan ook een onvergetelijke dag!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email