Ga de strijd aan tijdens de Koenen en Co Business Run 2024

Hoe kunnen we je helpen?

Ga de strijd aan tijdens de Koenen en Co Business Run 2024!

Op zondag 24 maart 2024 staat de competitieve Koenen en Co Business Run weer op de planning als vast onderdeel van de Arrow Venloop. Durven uw werknemers de uitdaging aan?

Behalve dat het goed is voor de teambuilding binnen een bedrijf om samen met collega’s het hele jaar door te trainen en uiteindelijk een sportieve prestatie samen neer te zetten, krijgt u er gezondere en meer gemotiveerde werknemers voor terug. Daarnaast geeft de Koenen en Co Business Run u de kans om uzelf en uw bedrijf in de kijker te lopen en nieuwe relaties op te bouwen.

Deelnemers van de Koenen en Co Business Run ontvangen allerlei extra faciliteiten, wat hun deelname en beleving van de dag nog aangenamer maakt. Zo is er o.a. een omkleedruimte met kluisje beschikbaar en ontvangen ze het Arrow Venloop shirt van 2024. Ook voor uw bedrijf zijn er naast gezondere en fittere werknemers nog andere mooie voordelen verbonden aan deelname aan de Business Run, zoals toegang tot de VIP-ruimte en vermelding op onze website.

Kortom, deelname aan de Koenen en Co Business Run brengt iedereen vooruit! Daag uw werknemers daarom uit, ga de strijd aan met andere bedrijven en wie weet staat uw bedrijf straks bekend als het snelste bedrijf van 2024!

Voor meer informatie over de vele voordelen die de Koenen en Co Business Run uw bedrijf te bieden heeft kunt u terecht op de Koenen en Co Business Run pagina.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email