Het succesverhaal van Vivian Selen

Hoe kunnen we je helpen?

Het succesverhaal van Vivian Selen

Vivian Selen is 41 jaar en woont in Venlo. Sinds vorig jaar is zij coördinator van het Venloop Dreamteam. Ze weet zelf als geen ander hoe belangrijk het is om gezond te eten en te blijven bewegen. Maar ook hoe belangrijk de juiste begeleiding hierbij is.

Toen ze ging samenwonen had ze nooit zin om te gaan sporten en zo kwamen er ongemerkt ieder jaar wat kilootjes bij. Op een gegeven moment woog ze 112 kilo. Toen werd ze ziek en viel ze binnen een week 5 kilo af. Het knopje was om, nu moest ze doorzetten.

Door middel van gezonder te eten en meer te gaan bewegen weegt ze inmiddels 70 kil0. Waar ze voorheen met snoepjes ontbeet, begint ze nu haar dag met kwark en eigen gemaakte muesli. Daarnaast begon ze onder goed gezelschap en professionele begeleiding met hardlopen.

Het moeilijkste was de balans te vinden tussen genieten van eten en niet aankomen. En telkens weer van de bank te komen om te bewegen. Haar hoogtepunt? Dat ze in een aantal maanden na haar buikwandcorrectie lachend de finish van de Venloop behaalde!

Heb jij nou net als Vivian dat knopje om weten te zetten, maar ben je nog op zoek naar dat extra steuntje in de rug? Kijk dan op onze website, stuur ons je motivatie en wie weet zien we jou dit seizoen terug bij het Venloop Dreamteam 2024!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email