Hanneke Hollanders

Hanneke Hollanders

Hoe kunnen we je helpen?

Meet Hanneke Hollanders

Yes, Ik zit bij het Dreamteam!

Mijn naam is Hanneke Hollanders-Scheepers. In Tegelen geboren en in Blerick en Venlo opgegroeid.  Ik ben 46 jaar en woon samen met mijn man René en onze kids in Venray.

De Venloop… wat een evenement. Sinds jaar en dag wil ik zelf al heel graag een keer meedoen. Dit is me nooit gelukt, maar mede dankzij het Dreamteam ga ik deze uitdaging nu aan en kijk ik al uit naar 24 maart 2024. Een keer niet als supporter langs de kant, maar zelf in actie op de ( Hopelijk ) 10km.

In het verleden heb ik gehandbald, maar de laatste jaren geen sport meer beoefend. 

Begin dit jaar ging de knop om, werken aan mijn gezondheid en mijn lijf.

Mede door een gastric bypass ben ik al een enorme hoeveelheid kilo’s kwijt en daardoor ook een stuk fitter. 

Sinds  2-9 stap ik graag 2 x pw in de auto om te gaan trainen, in Venlo “stedje van lol en plezeer” Heel blij met trainer Henk, onze steun en toeverlaat Vivian en alle andere deelnemers van het dreamteam.

Word vervolgd….

24-3-24 Yes de Venloop:

Vandaag was het zover, daadwerkelijk de 10 km gaan rennen tijdens de Venloop. Samen met mijn andere 6 dreamteam toppers (inmiddels gepromoveerd tot dreamteam familie!)

Onder leiding van Henk en Vivian en onze eigen inzet natuurlijk hebben we deze dag allemaal ons doel bereikt.

Yes missie geslaagd!

Vanaf de start op 2-9-2023 hebben we hier samen hard voor getraind. Ik ben dankbaar voor dit avontuur en deze kans. En ook wel trots op mezelf dat het gelukt is, en ik er ook nog heel veel plezier in heb gehad. Nu ook wel balen dat het trainen onder leiding van Henk samen met deze fantastisch mooie club mensen is afgelopen. Ik wil iig blijven hardlopen, en ik ga onderzoeken welke club of vorm bij me past. Blijven hardlopen is iig wel mijn doel. Er worden alweer wat dingen samen gepland… Rundje um ut Hundje… De Zevenheuvelen Trail…en wie weet voor mezelf volgend jaar de halve Marathon!?

Maar goed eerst nog maar even nagenieten van dit avontuur. Als laatste ook nog speciale dank aan mijn lieve gezin, dat ze me altijd gesteund hebben tijdens dit avontuur. Alle supporters ( jullie waren top) en natuurlijk Marc en Ralph niet te vergeten. Als je nu denkt: hé dit zou ik ook wel willen…. Gewoon doen, het is echt de moeite waard. Groetjes Hanneke

 

Doe ook mee!

Blog Dreamteam 2023-2024

Charlotte Hofman

Daisy Nabben

Diana de Bijl

Hanneke Hollanders

Karin Janssen

Ron Jacobs

Sonja Leenen

Dreamteam wordt mede mogelijk gemaakt door: