Roze is het nieuwe groen

Hoe kunnen we je helpen?

Roze is het nieuwe groen

Ook deze editie zijn we weer bezig met het vinden van manieren om met ons evenement ons steentje bij te dragen en blijven dan ook zoeken naar manieren waarop we op een duurzame manier bezig kunnen zijn.

Dit jaar hebben we dan ook voor het eerst ons jaarlijkse wandelboekje niet langer in gedrukte versie. Het wandelboekje is vanaf deze editie 100% digitaal! Op deze manier voorkomen we een hoop papier verbruik. Daarnaast is het eigenlijk superhandig, omdat je het boekje niet meer kunt vergeten, maar altijd digitaal bij de hand hebt! Het wandelboekje zal samen met de laatste praktische informatie aan onze deelnemers worden verstuurd via de nieuwsbrief.

Ballonnen sieren ieder jaar weer de straten langs het parcours. Ondanks dat onze ballonnen van afbreekbaar materiaal gemaakt zijn, zijn we opzoek gegaan naar een andere manier om de straten sfeervol aan te kleden. Dit jaar zullen er dan ook minder ballonnen aanwezig zijn. Maar wel kun je prachtige herbruikbare beachflags langs het parcours vinden die de straten in Kwaakerrun sferen zullen brengen.

De confetti die we gebruiken geeft niet alleen een spectaculaire start aan de wedstrijden van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun, maar is ook nog eens biologisch afbreekbaar. Zodra het gaat regenen lost de confetti vanzelf op. Dat scheelt een hoop rommel.

En als laatste verandering hebben wij dit jaar geen plastic bekers met water meer klaar staan voor onze hardlopers. De bekers zijn namelijk gemaakt van karton en zullen door de leden van FCV worden ingezameld en worden gerecycled!

Heb jij nog meer mooie ideeën, dan horen wij deze graag. Stuur een email naar kwaakerrun@venloop.nl en wie weet zie je jouw idee tijdens deze editie al terug!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email