Stichting Venloop bevordert veiligheid met lampjesactie

Hoe kunnen we je helpen?

Op dinsdag 7 november hebben we als Stichting Venloop in samenwerking met de hoofdsponsor van onze wandeltocht Neptunus een succesvolle ‘lampjesactie’ georganiseerd op een punt waar vele wandelaars voorbij komen. Deze actie is bedoeld om mensen bewust te maken van het belang van goede zichtbaarheid tijdens de donkere maanden, zowel voor wandelaars als hardlopers.

Onze lampjesactie draait om het uitdelen van eenvoudige, maar effectieve lampjes die gemakkelijk om de arm kunnen worden bevestigd. Deze kleine lichtgevende accessoires dienen als een herinnering aan het belang van veiligheid tijdens het wandelen en hardlopen in de herfst- en wintermaanden. Daarnaast zijn we met gepasseerde wandelaars in gesprek gegaan waarom het zo belangrijk is om goed verlicht te wandelen.

Als Stichting Venloop hechten we grote waarde aan de veiligheid van onze deelnemers en de gemeenschap als geheel. Onze lampjesactie is slechts een van de vele initiatieven waarmee we ons inzetten voor het welzijn van de regio en haar inwoners.

Met deze actie willen we de waarde van een actieve levensstijl benadrukken, zelfs tijdens de donkere seizoenen, en het belang van zichtbaarheid om ongelukken en incidenten te voorkomen. We willen alle hardlopers en wandelaars aanmoedigen om goed zichtbaar de straat op te gaan en zo een inspirerend voorbeeld te zijn voor anderen.

Voor meer informatie over onze toekomstige initiatieven en evenementen, houd onze website en sociale kanalen in de gaten. Samen streven we naar een veiligere en gezonde leefomgeving voor iedereen.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email