Venloop best presterende wegwedstrijd van Nederland 2023

Hoe kunnen we je helpen?

De Venloop is in 2023 uitgeroepen tot de best presterende wegwedstrijd in de categorie mannen en overall. De jaarlijkse verkiezing van World Athletics, waarin hardloopwedstrijden van over heel de wereld beoordeeld worden, heeft voor een welverdiende plek van de Venloop gezorgd.

Deze erkenning is niet alleen een trots moment voor de Venloop, maar ook een uitnodiging aan alle hardloopliefhebbers om deel te nemen aan de editie van 2024. Met een bewezen staat van dienst als de beste wegwedstrijd van Nederland in 2023, belooft de Venloop 2024 weer een onvergetelijke ervaring te worden.

De Venloop is geëindigd op plek 29 van de globale ranglijst van beste wegwedstrijden ter wereld. Dit succes is mede te danken aan al onze vrijwilligers, sponsoren, toeschouwers en bovenal deelnemers die jaar in jaar uit de Venloop tot een magistraal evenement maken.

World Athletics is een toonaangevend platform voor de hardloopliefhebber die de verkiezing baseert op allerlei criteria, zoals finishtijden, topveld en parcours. Benieuwd naar de complete ranglijst? Klik dan hier 

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email