Neptunus Wandeltocht

Neptunus
Wandeltocht

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

6.500 deelnemers

10e editie

Groepsinschrijving Neptunus Wandeltocht

Hoe kunnen we je helpen?

Groepsinschrijving

De groepsinschrijvingen voor de wandeltocht van 25 maart 2023 openen op 1 augustus 2022 om 00:00 uur.

Bedrijven en wandelgroepen kunnen zich als wandelgroep aanmelden voor de Neptunus Wandeltocht. Hiervoor zijn twee verschillende formulieren. Een formulier voor particuliere deelnemers zoals vrienden en/of familie. Het formulier voor particuliere deelnemers kun je hier vinden wanneer de inschrijvingen zijn geopend. Bedrijven die met een groep willen wandelen kunnen zich aanmelden via het formulier “groepsinschrijving bedrijven”. 

Voor beide formulieren geldt dat een team uit minimaal 5 en maximaal 99 wandelaars bestaat, waarbij deelnemers in één team niet allemaal aan dezelfde afstand deel hoeven te nemen. Bij minder dan 99 deelnemers hoeft er in principe slechts één team aan te worden gemeld. Na aanmelding van de wandelgroep(en) ontvangt de contactpersoon een toegangscode waarmee de deelnemers kunnen worden toegevoegd aan de wandelgroep.

De deelnamekosten zijn gelijk aan de kosten van de reguliere inschrijvingen voor de wandeltochten. Voor elke wandelgroep wordt er €5,- in rekening gebracht voor de verzendkosten van alle startpakketten. Na sluiting van de inschrijvingen worden de inschrijfgelden van particulieren groepen middels een automatische incasso geïncasseerd. Inschrijfgelden van bedrijven worden middels een factuur gefactureerd. Voor vragen over het groepenformulier kun je een e-mail sturen naar inschrijven@venloop.nl.

Inschrijven voor de Neptunus Wandeltocht?

NeptunusExtra

Wandel kleding

Koop hier je wandel merchandise.

Arrow Venloop

Vanaf woensdag 20 maart tot en met zondag 24 maart 2024 vindt de zestiende editie van de Arrow Venloop plaats.

Neptunus Wandeltocht wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door: