Tuincentrum Leurs Wandeltocht

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Zaterdag 21 september

10e editie

Veelgestelde Vragen Tuincentrum Leurs

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde Vragen

Waar bevindt de startlocatie van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht zich?

De start van de zowel de wandeltocht op zaterdag als de hardloopwedstrijden op zondag bevindt zich ten hoogte van de Bantuin aan Pastoor kierkelsplein 20 in Venlo.

Wanneer gaat de inschrijving van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht open?

De inschrijving voor de Tuincentrum Leurs Wandeltocht is geopend vanaf 1 april om 00:00 uur.

Ik wil mijn starttijd van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht wijzigen. Gaat dat?

Het is mogelijk om je starttijd te wijzigen zolang de starttijd waarnaar je wil wijzigen nog niet vol is. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Kan ik mijn inschrijving voor de Tuincentrum Leurs Wandeltocht annuleren?

Indien je verhinderd bent om aan het evenement deel te nemen, kun je je inschrijving annuleren door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Bij afmeldingen die uiterlijk twee weken voor het evenement bij ons bekend zijn wordt het betaalde inschrijfgeld minus €5,- administratiekosten gerestitueerd. Bij afmeldingen korter dan twee weken voor het evenement wordt het betaalde inschrijfgeld niet gerestitueerd. Dit ook conform onze algemene voorwaarden. Wellicht kun je in dat geval beter zelf iemand zoeken die je startpakket wil overnemen.

Hoe kan ik een sfeerpunt worden bij de Tuincentrum Leurs Wandeltocht?

Je kunt je aanmelden als sfeerpunt van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht via de pagina "sfeer" op onze website.

Zijn er sfeerpunten onderweg bij de Tuincentrum Leurs Wandeltocht?

Tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht zijn verschillende sfeerpunten ingericht. Joekskapellen, zangkoren, drumbands en alle andere sfeerverhogende muziekgezelschappen staan verdeeld over deze sfeerpunten langs het parcours.

Hoe kan ik mijn startpakket voor de Tuincentrum Leurs Wandeltocht overdragen aan een andere loper?

Overdragen van een startpakket van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht kan zodra je het startpakket hebt ontvangen. Je hoeft hier verder geen melding van te maken bij de organisatie.

Wanneer kan ik mijn startpakket van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht per post verwachten?

De startpakketten zullen in de twee weken voor de Tuincentrum Leurs Wandeltocht worden verzonden.

Kan ik mijn startpakket van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht alsnog laten opsturen?

Als je ervoor gekozen hebt om jouw startnummer niet op te laten sturen, maar het alsnog wilt laten opsturen, dan kun je deze optie tot een aantal weken voor het evenement bestellen via onze webshop.

Worden er foto’s genomen van de deelnemers tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht?

Er worden door diverse fotograven foto's gemaakt onderweg en bij de finish worden foto’s van de deelnemers gemaakt. Een paar dagen na het Gipmans Young Plants Kwaakerrun weekend zullen deze foto's op onze website te vinden zijn.

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen?

Alle gevonden voorwerpen die bij ons binnen komen, worden verzameld bij het informatiepunt op het Pastoor Kierkelsplein voor de Bantuin. Tijdens het evenement kun je hier terecht. Na het evenement kun je contact opnemen met gemeente Venlo voor alle gevonden voorwerpen.

Zijn er sanitaire voorzieningen beschikbaar onderweg bij de Tuincentrum Leurs Wandeltocht?

De sanitaire voorzieningen bevinden zich nabij de startlocatie bij de Bantuin in 't Ven. Ook bij het pauzepunt zijn sanitaire voorzieningen beschikbaar.

Mag ik flyers/folders/brochures uitdelen tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht?

Wij hanteren een no-flyer beleid. Hier kiezen wij bewust voor, omdat we het belangrijk vinden geen onnodig afval te creëren met ons evenement. Mocht je tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht van het Gipmans Young Plants Kwaakerrun weekend graag meer bekendheid willen geven aan je bedrijf, dan hebben wij daar diverse andere mogelijkheden voor. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Is er een wachtlijst wanneer een onderdeel van de Tuincentrum Leurs wandeltocht de limiet heeft bereikt?

Er wordt niet gewerkt met reservelijsten. Bij het bepalen van het maximaal aantal inschrijvers is reeds rekening gehouden met annuleringen.

Wat zijn de openingstijden van het Kwaakerrun informatiepunt?

Het informatiepunt bevindt zich op het Pastoor Kierkelsplein bij de Bantuin in ’t Ven. Op zaterdag is het informatiepunt bemand van 9:00 uur tot 15:30 uur en op zondag van 9.30 tot 14:30 uur.

Waarom zit er een knipkaart in mijn startpakket?

Bij je startpakketten tref je een knipkaart en keycord aan. Hiermee krijg je toegang tot jouw startvak. Daarnaast wordt deze tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht op meerdere punten door onze vrijwilligers gecontroleerd en geknipt en met een volledig geknipte knipkaart ontvangt u aan de finish van ons een mooie herinnering aan uw deelname.

Mag mijn hond mee wandelen?

Honden worden niet toegestaan tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht.

Zijn er drankposten onderweg?

Tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht is er bij het pauzepunt de gelegenheid om wat drinken te kopen. Ook zijn er onderweg diverse hapjessponsoren die wat heerlijks voor je klaar hebben liggen. Denk er aan om een eigen waterdrager mee te nemen die je onderweg kunt bijvullen.

Zijn er rustpunten onderweg?

Tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht worden er door de organisatie op diverse plaatsen langs de route rust- en sfeerpunten ingericht. Deze punten worden voorzien van diverse faciliteiten, zoals toiletten en zitmogelijkheden. Ook zullen er her en der verkooppunten zijn waar je terecht kunt voor koffie, thee, frisdrank en/of iets te eten. Mocht je hiervan gebruik willen maken, zorg dan dat je contant geld meeneemt.

Is de route tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht afgezet voor ander verkeer?

De route is niet afgezet voor ander verkeer. Alle deelnemers aan de Tuincentrum Leurs Wandeltocht zijn tijdens de wandeltocht behalve wandelaar daarom ook gewoon verkeersdeelnemer. Houd dus rekening met andere verkeersdeelnemers en maak indien mogelijk gebruik van de voetgangerspaden. De Tuincentrum Leurs Wandeltocht zal in goede banen worden geleid door diverse vrijwilligers. Zo zullen er op de drukke oversteekplaatsen verkeersregelaars aanwezig zijn die zorgen voor een veilige oversteek. Volg altijd hun advies op. Daarnaast bevindt ons mobiele bike-team zich op de route en zal zo alles nauwlettend in de gaten houden.

Hoe is de route van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht weergegeven?

De route van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht is volledig uitgezet met pijlen en daardoor gemakkelijk te volgen. Daarnaast is het mogelijk om de route te volgen via de Venloop-app. Hierin kun je precies zien waar jij je op dat moment op de route bevindt.

Wat kan ik verwachten van de route?

De route van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht loopt door mooie (natuur)gebieden in 't Ven. De route is volledig uitgezet met pijlen en daardoor gemakkelijk te volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de route te bekijken op de website of te volgen via de Venloop-app. Hier kun je precies volgen waar je bent. Laat onderweg geen afval achter. Venlo schoon, heel gewoon!

Is er EHBO aanwezig bij de Tuincentrum Leurs Wandeltocht?

Tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht wordt er gebruik gemaakt van zowel vaste als mobiele EHBO teams.

Waar kan ik op de zaterdag van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht parkeren?

Op de zaterdag van de Tuincentrum Leurs Wandeltocht kan er geparkeerd worden in de parkeervakken en de straten van 't Ven. Het is niet mogelijk om de auto te parkeren op de parkeerplek bij de Bantuin.

Kan ik mijn Kwaakerrun wandelpolo ruilen?

Ja, het is mogelijk om jouw bestelde Kwaakerrun wandelpolo om te ruilen (zolang de voorraad strekt), maar alleen als het shirt nog in de originele verpakking zit en binnen vier weken na levering. Je kunt de wandelpolo op twee manieren omruilen. Je kunt de wandelpolo komen ruilen bij het kantoor van Stichting Venloop (Koninginnesingel 14, 5911 KB Venlo). Je kunt er ook voor kiezen om de wandelpolo per post om te ruilen. Indien je de polo per post wilt ruilen, zorg er dan voor dat de envelop waarin je het shirt verstuurd voldoende gefrankeerd is en vermeld duidelijk welke maat je graag van ons wilt ontvangen. Het is raadzaam om ons van tevoren te contacteren om te controleren of jouw gewenste maat nog voorradig is.

Kan ik mijn startpakket overdragen aan een andere wandelaar?

Je kan het Tuincentrum Leurs Wandeltocht startpakket gewoon aan iemand anders overdragen, zodra je het hebt ontvangen. Je hoeft hier geen melding van te maken bij de organisatie.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat moet ik doen?

Indien je geen antwoord kunt vinden op jouw vraag, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

Zijn Nordic Walking stokken toegestaan tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht?

Nordic Walking stokken zijn niet toegestaan tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht.

Hoe laat mag ik uiterlijk finishen tijdens de Tuincentrum Leurs Wandeltocht?

Alle wandelaars dienen op zaterdag vόόr 15:15 uur te finishen.

Waar en wanneer kan ik mijn startpakket voor de Tuincentrum Leurs Wandeltocht ophalen?

Startpakketten die opgehaald dienen te worden liggen klaar bij het Venloop-kantoor gelegen aan de Koninginnesingel 14, in Venlo. Wandelaars kunnen hier terecht in de week voor het Gipmans Young Plants Kwaakerrun weekend, van maandag t/m donderdag, tussen 8:30 – 17:30 uur.

Wat als ik mijn Tuincentrum Leurs Wandeltocht startpakket niet tijdig per post ontvang?

Indien je jouw startpakket niet tijdig per post ontvangen hebt, dan kun jij je melden bij het informatiepunt gelegen op het Pastoor kierkelsplein bij de Bantuin. Wandelaars kunnen hier terecht op de zaterdag van het evenement, tussen 09:00 – 10:00 uur.

Krijg ik mijn Tuincentrum Leurs Wandeltocht startpakket opgestuurd?

Of jij je startpakket krijgt opgestuurd ligt aan de keuze die je hierin hebt gemaakt tijdens jouw inschrijving. Mocht je het niet meer zeker weten, controleer dan even je inschrijfbevestiging.

Inschrijven voor de Tuincentrum Leurs Wandeltocht?

Kwaakernieuws

Kwaakerrun kleding

Koop hier je Kwaakerrun merchandise.

Helpen als vrijwilliger?

De Venloop doet in hoge mate een beroep op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is het organiseren van dit soort evenementen niet mogelijk.

Tuincentrum Leurs wandeltocht wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door: