Wandele naor Schandele

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Zondag 2 juni

8e editie

Inschrijven Wandele naor Schandele

Hoe kunnen we je helpen?

Inschrijven

Inschrijven voor Wandele naor Schandele kan via onderstaande link. Online inschrijven kan tot en met vrijdag 31 mei 2024 12:00 uur, hierna kun je je alleen nog inschrijven op de startlocatie via een na-inschrijving. Je ontvangt een automatische e-mailbevestiging van je inschrijving. Verder ontvang je op de vrijdag voorafgaande aan het evenement een e-mail met de laatste praktische informatie. Deze e-mail dien je op de eventdag, het liefst digitaal, bij het inschrijfbureau te tonen. Let op: na-inschrijven kan enkel zolang het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt. 

Inschrijfbedrag

  • Het inschrijfbedrag bedraagt € 6,- ongeacht de afstand die gelopen wordt. Omdat we het belangrijk vinden dat kinderen lekker actief bezig kunnen zijn is het inschrijfbedrag voor kinderen tot en met 12 jaar slechts € 3,50.
  • Na-inschrijving op locatie bedraagt voor alle afstanden € 8,50. Voor kinderen tot en met 12 jaar is het tarief voor na-inschrijving € 6,-.

Startnummer niet ontvangen

Mocht u om welke reden dan ook geen startnummer via de e-mail hebben ontvangen, dan kunt u zich op de eventdag vanaf 8:00 uur gewoon melden bij de startlocatie Café de Sport in Velden. 

Annuleren

Sta je ingeschreven, maar ben je helaas toch verhinderd om te komen?
Je kunt je afmelden totdat de inschrijving sluit op 31 mei 12:00 uur. Het inschrijfbedrag zal worden ingehouden voor gemaakte administratieve kosten.

* bij dit evenement zijn de algemene voorwaarden van Stichting Venloop van toepassing.

Inschrijven voor Wandele naor Schandele?

Veelgestelde vragen

Kan ik mij laten masseren na mijn deelname aan de Arrow Venloop?

Kan ik mijn medaille van de Neptunus Wandeltocht laten graveren?

Ik wil mijn afstand/onderdeel van de Neptunus Wandeltocht wijzigen. Gaat dat?