Wealer voor 10e jaar carsponsor van de Weir Venloop

Hoe kunnen we je helpen?

Wealer tekent voor het 10e jaar als carsponsor van de Weir Venloop die dit jaar gepland staat van 22 tot en met 26 maart 2023.

Wealer is officieel dealer in de regio Limburg en omstreken voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi RS. Wealer bestaat inmiddels uit 7 sales -en servicevestigingen. Daarnaast is WealerLease dé universele leasemaatschappij op het gebied van leaseauto’s.

Al 10 jaar op een rij is Wealer onze carsponsor en daarmee het aanpreekpunt voor alle autozaken van de Weir Venloop. Zo vervoeren de auto’s van Wealer de atleten van het topveld van het vliegveld, station of hotel naar de Weir Venloop startlocatie. En dankzij de prachtige klokauto die ze beschikbaar stellen weten de deelnemers precies hoelaat ze over de finish komen. Dankzij Wealer loopt het allemaal op rolletjes.

Erik Schnock, voorzitter Stichting Venloop: “Wealer is een partner die ons ieder jaar niet alleen voorziet van de nieuwste modellen uit hun programma, maar ook met ons meedenkt in het realiseren van onze duurzaamheidsdoelstelling. Dinsdag 8 november jongstleden hebben we onze samenwerking officieel verlengd.  Bedankt voor jullie betrokkenheid en partnership.”

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email