Daisy Nabben

Daisy Nabben

Hoe kunnen we je helpen?

Meet Daisy Nabben

Hoi!

Ik ben Daisy Nabben. Afhankelijk van wanneer je dit leest ben ik 41 of 42 jaar. Getrouwd met Jacques en ontzettend trotse mama van Ruben, Lise en Jules. In het dagelijks leven ben ik ondernemer en heb ik een mooi team van bewindvoerders en mentoren in mijn bedrijf “Bij Nabben”.

Op 28 maart 2022 is mijn leven, en dat van mijn dierbaren, drastisch veranderd. Ik was net 3 maanden trotse moeder van onze jongste toen ik een knobbeltje in mijn borst ontdekte. Op aandringen van mijn beste vriendin ben ik naar de huisarts gegaan en vervolgens doorverwezen naar de Mamapoli van het Viecuri. 

Tegen alle verwachtingen van de artsen in, bleek het triple negatieve borstkanker te zijn. Een heftige tijd brak aan.  16 chemokuren en 2 operaties volgden, waarvan de laatste op mijn verjaardag in 2023. Tijdens de revalidatie na mijn laatste operatie, heb ik me aangemeld voor Maastrichts mooiste. 

Ik heb sponsoren gezocht en een mooi bedrag verzameld voor het KWF. Dit voelde voor mij als een afsluiting van deze zware periode.

Maar ik wil verder. 

Álles uit het leven halen wat me gegeven is en uitdagingen niet uit de weg gaan. Dingen doen die buiten je comfortzone liggen, zorgen vaak voor de mooiste herinneringen.  Dat is hoe ik nu in het leven sta. Al jaren ben ik bekend met hardlopen maar nooit écht verder gekomen dan 5 km. 

Ook riep ik altijd “ik ga geen Venloop doen, ik voel geen enkele behoefte om met een ontploft hoofd over de parade te rennen”.  Het voelt voor mij nu dan niet meer dan logisch dat ik dit nu dus wél ga doen. Samen met de kanjers van het dreamteam en onze super trainer Henk, hoop ik in 2024 eindelijk de 10 km te mogen hardlopen. Dat zou voor mijn gevoel echt als een nieuw begin voelen. 

Ik ga ervoor! 

Doe ook mee!

Blog Dreamteam 2023-2024

Charlotte Hofman

Daisy Nabben

Diana de Bijl

Hanneke Hollanders

Karin Janssen

Ron Jacobs

Sonja Leenen

Dreamteam wordt mede mogelijk gemaakt door: