Funqtio Running Academy

Over Funqtio Running Academy

Hoe kunnen we je helpen?

Over Running Academy

Het nieuwe seizoen is van start
Het nieuwe seizoen van de Funqtio Running Academy gaat op zaterdag 2 september weer van start. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke doel?  Wat je doel ook is, met behulp van de Funqtio Running Academy gaat het je lukken!

Trainingsdagen

 Dag  Tijd  Trainer(s)
 Maandag  18.00 uur Jan Janssen & Henk ten Have
 Woensdag  09.15 uur Leon Geeraets
 Woensdag  20.00 uur Iris van der Velde & Rens Simons/Jarno Albers
 Zaterdag
(duurloop)
 09.30 uur Annie Wilmer, Daan Hendrikx, Rens Simons

Er zijn geen trainingen op:

  • Maandag 25 december – Eerste Kerstdag
  • Maandag 1 januari – Nieuwjaarsdag
  • Maandag 12 februari – Carnavalsmaandag

De trainingsschema’s worden door middel van een nieuwsbrief naar de deelnemers van de Funqtio Running Academy gestuurd.

Locatie: Sportpark Vrijenbroek

Alle baantrainingen zullen plaatsvinden bij Sportpark Vrijenbroek. Ook de duurlooptrainingen zullen starten vanuit Sportpark Vrijenbroek, dat een ruim aanbod aan mooie trainingsroutes in de buurt te bieden heeft. Er is gelegenheid om gebruik te maken van de kleedlokalen, maar we adviseren om waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis (of in de auto) te laten. Je sleutels kun je voor de training in de kantine afgeven ter bewaring.

We willen je graag verzoeken om de ingang aan de Hulsforthofweg te nemen, tegenover de begraafplaats. Deze parkeerplaats is eigenlijk altijd bestemd voor de deelnemers van de Funqtio Running Academy. Dit geldt voor zowel een bezoek met de auto als met de fiets. De parkeerplaats aan de Hulsforthofweg is op het kaartje links aangegeven met een rood vlak.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave van de kaart.


Funqtio Fysiotherapie staat voor je klaar!
Ook dit jaar is Funqtio Fysiotherapie weer naamgever van de Running Academy. Om jou als deelnemer van de Funqtio Running Academy te ondersteunen, kun je bij vragen of klachten contact opnemen met Funqtio via telefoonnummer 077-3733788.

Funqtio Fysiotherapie wenst alle deelnemers alvast veel succes!

Korting LoopCentrum
Een belangrijke stap naar je doel is het kiezen van de juiste hardloopschoenen. De adviseurs van het LoopCentrum in Venlo weten dit maar al te goed en ze helpen je hier graag bij verder. Als deelnemer van de Funqtio Running Academy bieden ze je professioneel advies en nog eens €10,- korting op hardloopschoenen.

Smart Vitality meting Apployee

Vanaf dit seizoen zullen de deelnemers van de Funqtio Running Academy gratis een persoonlijke Smart Vitality meting aangeboden krijgen van onze partner Apployee. Hiermee krijg je als hardloper meer inzicht in je algemene gezondheid en kunnen we nog specifieker advies bieden om het meest mogelijke uit je training te halen bij de Funqtio Running Academy. Hierover lees je meer in het tabblad “Partners”.

Aanmelding Arrow Venloop 2024
Als deelnemer van de Funqtio Running Academy ben je verzekerd van deelname aan de Arrow Venloop 2024, zodat je al dat harde werk op de proef kunt stellen en je persoonlijke groei kunt toetsen! Echter moet je je hiervoor wel nog zelf aanmelden. Dit kan vanaf 1 augustus 2023. Let op: na dat de voor-inschrijving is gesloten ben je niet meer verzekerd van deelname aan een afstand die is uitverkocht.

Samen trainen we weer op een verantwoorde manier naar jouw doel en zorgen we dat jij ook dit jaar weer vol zelfvertrouwen aan de start zal staan van de Arrow Venloop!

We wensen je heel veel succes en plezier met de trainingen bij de Funqtio Running Academy!

Inschrijven voor de Funqtio Running Academy?

Deelnemers 2023

Funqtio Running Academy word mede mogelijk gemaakt door: