Funqtio Running Academy

3.500 deelnemers gingen je voor!

Partners Funqtio Running Academy

Hoe kunnen we je helpen?

Partners Running Academy 2024/2025

De volgende partners zijn dit seizoen verbonden aan de Funqtio Running Academy:

Funqtio Fysiotherapie

Ook dit jaar is Funqtio Fysiotherapie weer naamgever van de Running Academy. Om jou als deelnemer van de Funqtio Running Academy te ondersteunen, kun je bij vragen of klachten contact opnemen met Funqtio via telefoonnummer 077-3733788.

Funqtio Fysiotherapie wenst alle deelnemers alvast veel succes!

Run2Day Venlo

De deuren van Run2Day Venlo staan voor hardlopers altijd voor je open! Graag laten ze je de laatste trends zijn op het gebied van hardlopen. En als deelnemer van de Funqtio Running Academy ontvang je ook nog eens 10% korting op het assortiment (m.u.v. horloges).

Apployee

Een gezonde en vitale organisatie creëren, begint met een cultuur waarin werknemers zich gewaardeerd, betrokken en gezond voelen. Zowel fysiek als psychologisch een omgeving ontwikkelen waarin mensen zich vrij voelen om ideeën te delen en risico’s te nemen. Dit doet Apployee door middel van hun Smart Performance Methode. Zij bieden de deelnemers van de Running Academy graag de unieke kans om de Smart Vitality Meting te ervaren! Hiermee helpen ze jou om fysiek en mentaal fit te blijven óf te worden. De meting bestaat uit een gewichts-, lengte- en bloeddrukmeting en vervolgens een scan. Hieruit ontvang je persoonlijke rapportage, welkeje inzicht geeft in je eigen vitaliteit. Onze coach zal deze rapportage samen met je bespreken en persoonlijke tips en adviezen geven op het gebied van voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap.

Daarnaast krijg je een eigen account op onze Smart Vitality Academy. Hier vind je op elk
moment je eigen resultaten terug en vele leerzame video’s met informatie! Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je fysiek en mentaal fit voelt aan de start van je Running Academy! Nieuwsgierig naar hoe de meting eruitziet? Bekijk deze video of vindt meer informatie op hun website

Born

Born is de specialist op het gebied van sportvoeding en laat de deelnemers van de Funqtio Running Academy dan ook graag kennis maken met hun advies en assortiment.

Het LoopCentrum

Een belangrijke stap naar je doel is het kiezen van de juiste hardloopschoenen. De adviseurs van het LoopCentrum in Venlo weten dit maar al te goed en ze helpen je hier graag bij verder. Als deelnemer van de Funqtio Running Academy bieden ze je professioneel advies en nog eens €10,- korting op nieuwe hardloopschoenen.

Begin jouw training bij de Funqtio Running Academy!

De Funqtio Running Academy word mede mogelijk gemaakt door: