Gipmans Young Plants Kwaakerrun

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Zondag 22 september

14e editie

Extra informatie Gipmans Young Plants Kwaakerrun

Hoe kunnen we je helpen?

Overige informatie

Limiettijden
De limiettijden zijn als volgt:
10 km: 90 minuten
5 km: 45 minuten
2,5 km: 30 minuten

Garderobe
Ook deze editie is het weer mogelijk om je tas achter te laten bij de garderobe van de Bantuin. Let op: dit is onbeheerd en dus op eigen risico.

Tijdregistratie
Komende editie wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde bib tag om de deelnemers te timen. De Racetimer bib tag is bevestigd op uw startnummer. De enige handeling die de deelnemer moet verrichten is het opspelden van zijn/haar startnummer. Dit betekent dat u geen schoenveter chip nodig heeft. Het retourneren van de chip is niet nodig. De chip biedt naast een nauwkeurige tijdregistratie ook een persoonlijke video. Hiervoor klikt u op het camera icoontje in de uitslagen na afloop van het evenement.

Sporten bij hitte
Hardlopen in diverse weersomstandigheden kan de nodige risico’s met zich mee brengen. In dit artikel van SPORTgericht kunt u lezen wat hardloopevenementen onderandere voor maatregelen nemen om de risico’s te beperken. Ook kunt u zelf lezen wat u kunt doen om nodige risico’s uit te sluiten. 

Deelnemers 2024

Bekijk hieronder de deelnemers van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun 2024. De lijsten zijn onderverdeeld in afstand en de deelnemers staan gesorteerd op achternaam. 

Deelnemen aan de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

Kwaakernieuws

Kwaakerrun kleding

Koop hier je Kwaakerrun merchandise.

Proef de Kwaakerrun sfeer

Bekijk hier de foto’s van voorgaande jaren.

Helpen als vrijwilliger?

De Venloop doet in hoge mate een beroep op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is het organiseren van dit soort evenementen niet mogelijk.

De Kwaakerrun word mede mogelijk gemaakt door: