Gipmans Young Plants Kwaakerrun

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Zondag 22 september

14e editie

Veelgestelde Vragen Gipmans Young Plants Kwaakerrun

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn startpakket van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun alsnog laten opsturen?

Als je ervoor gekozen hebt om jouw startnummer niet op te laten sturen, maar het alsnog wilt laten opsturen, dan kun je deze optie tot een aantal weken voor het evenement bestellen via onze webshop.

Wanneer gaat de inschrijving van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun open?

De inschrijving voor de Gipmans Young Plants Kwaakerrun is geopend vanaf 1 april om 00:00 uur.

Kan ik mijn inschrijving voor de Gipmans Young Plants Kwaakerrun annuleren?

Indien je verhinderd bent om aan het evenement deel te nemen, kun je je inschrijving annuleren door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Bij afmeldingen die uiterlijk twee weken voor het evenement bij ons bekend zijn wordt het betaalde inschrijfgeld minus €5,- administratiekosten gerestitueerd. Bij afmeldingen korter dan twee weken voor het evenement wordt het betaalde inschrijfgeld niet gerestitueerd. Dit ook conform onze algemene voorwaarden. Wellicht kun je in dat geval beter zelf iemand zoeken die je startpakket wil overnemen.

Waar kan ik op de zondag van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun parkeren?

Op de zondag van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun is een gedeelte van ’t Ven afgesloten van het verkeer. Het is dan handig om de auto te parkeren buiten dit gebied, bijvoorbeeld bij Trefcenter of Tuincentrum Leurs en het laatste stukje lopend af te leggen.

Hoe kan ik een sfeerpunt worden bij de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

Je kunt je aanmelden als sfeerpunt van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun via de pagina sfeer op onze website.

Zijn er sfeerpunten onderweg bij de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

Tijdens de Gipmans Young Plants Kwaakerrun zijn verschillende sfeerpunten ingericht. Joekskapellen, zangkoren, drumbands en alle andere sfeerverhogende muziekgezelschappen staan verdeeld over deze sfeerpunten langs het parcours.

Wat gebeurt er tijdens extreme weersomstandigheden op de dag van het evenement?

Bij extreme weersomstandigheden behoudt de organisatie zich het recht voor het evenement af te gelasten. Verder vragen wij alle deelnemers de weersomstandigheden op de dag te beoordelen en kleding, voeding en drinken hierop aan te passen. De organisatie zal zich altijd zo goed mogelijk proberen aan te passen aan de weersomstandigheden.

Waar kan ik Kwaakerrun-merchandise kopen?

Alle Kwaakerrun-merchandise is te koop via de inschrijfmodule, bij het Venloop-kantoor, in onze webshop of tijdens het Gipmans Young Plants Kwaakerrun weekend bij het informatie punt op het Pastoor Kierkelsplein bij de Bantuin. Via onze webshop kun je de producten op laten sturen of ze zelf afhalen bij het Venloop-kantoor aan de Koninginnesingel 14. Betaling geschiedt via iDEAL of contant in het kantoor van Stichting Venloop.

Ik wil blijven overnachten tijdens het Gipmans Young Plants Kwaakerrun weekend. Waar kan ik dan het beste terecht?

Voor het boeken van een hotelovernachting verwijzen wij naar Van der Valk Hotel Venlo. Dit hotel ligt dichtbij de startlocatie.

Worden er foto’s genomen van de deelnemers tijdens de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

Er worden door diverse fotograven foto's gemaakt onderweg en bij de finish worden foto’s van de deelnemers gemaakt. Een paar dagen na de Gipmans Young Plants Kwaakerrun zullen deze foto's op onze website te vinden zijn.

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen?

Alle gevonden voorwerpen die bij ons binnen komen, worden verzameld bij het informatiepunt op het Pastoor Kierkelsplein voor de Bantuin. Tijdens het evenement kun je hier terecht. Na het evenement kun je contact opnemen met gemeente Venlo voor alle gevonden voorwerpen.

Waar bevindt de startlocatie van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun zich?

De start van de zowel de wandeltocht op zaterdag als de hardloopwedstrijden op zondag bevindt zich ten hoogte van de Bantuin aan Pastoor kierkelsplein 20 in Venlo.

Zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig bij de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

De sanitaire voorzieningen bevinden zich nabij de startlocatie bij de Bantuin in 't Ven.

Mag ik flyers/folders/brochures uitdelen tijdens de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

Wij hanteren een no-flyer beleid. Hier kiezen wij bewust voor, omdat we het belangrijk vinden geen onnodig afval te creëren met ons evenement. Mocht je tijdens het Gipmans Young Plants Kwaakerrun weekend graag meer bekendheid willen geven aan je bedrijf, dan hebben wij daar diverse andere mogelijkheden voor. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Is er een wachtlijst wanneer een onderdeel van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun de limiet heeft bereikt?

Er wordt niet gewerkt met reservelijsten. Bij het bepalen van het maximaal aantal inschrijvers is reeds rekening gehouden met annuleringen.

Hoe wordt mijn tijd geregistreerd?

In je startnummer zit een chip verwerkt die nodig is voor de tijdregistratie. Hierdoor kun je later onder andere terugzien wat je netto tijd is. De uitslag is naderhand terug te vinden op onze website. Dit jaar zit de chip net als voorgaande jaren aan de achterkant van je startnummer.

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de hardloopwedstrijden van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

De minimale leeftijd om deel te nemen aan de hardloopwedstrijden van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun voor zowel de 5 km als de 10 km is 16 jaar.

Waar vind ik de uitslagen van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

De uitslagen zullen na de wedstrijd zo spoedig mogelijk op de Gipmans Young Plants Kwaakerrun pagina te vinden zijn, onder het kopje uitslagen.

Wat zijn de tijdslimieten van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

De tijdslimiet voor de 5 kilometer bedraagt 1 uur en voor de 10 kilometer ligt het limiet op 1,5 uur.

Wanneer zijn de prijsuitreikingen van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

De prijsuitreiking van de 500 m en de 1 km begint om 10:45 uur. De prijsuitreiking van de 2,5 km om 11:45 uur, die van de 5 km begint om 12:45 uur en de 10 km prijsuitreiking begint om 14.15. De winnaars worden omgeroepen en verzocht om naar het podium te komen.

Zijn er drankposten aanwezig op het parcours?

Er is op het parcours van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun één officiële drankposten aanwezig. Na de finish is er tevens water verkrijgbaar.

Wordt er vooraf nog medisch advies gegeven aan de deelnemers?

Door een arts van het medical team van VieCuri wordt in een aparte brief een aantal preventieve maatregelen voor lopers gegeven. Deze maatregelen zijn o.a. gericht op weersomstandigheden, vocht- en voedselinname, blessures, ziekte en andere medische calamiteiten. De brief wordt via onze nieuwsbrief verspreid naar alle hardlopers.

Is er EHBO aanwezig bij de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

Tijdens de Gipmans Young Plants Kwaakerrun bevind zich een EHBO-punt bij de start/finish locatie.

Is er drinken en eten bij de finish?

Meteen na de finish krijgt iedereen naar gelieven een banaan en water. Bananen staan bekend als fruit dat voedzaam, gezond en makkelijk te verteren is. Bovendien leveren ze veel energie en verbeteren ze het uithoudingsvermogen.

Waar en wanneer kan ik mijn Gipmans Young Plants Kwaakerrun startpakket ophalen?

Startpakketten die opgehaald dienen te worden liggen klaar bij het Venloop-kantoor gelegen aan de Koninginnesingel 14, in Venlo. Deelnemers kunnen hier terecht in de week vóór het Gipmans Planten Kwaakerrun weekend op: maandag t/m donderdag, tussen 8:30 – 17:30 uur

Wat als ik mijn Gipmans Young Plants Kwaakerrun startpakket niet tijdig per post ontvang?

Indien je het niet tijdig per post ontvangen hebt, dan kun jij je melden bij het informatiepunt gelegen op het Pastoor Kierkelsplein bij de Bantuin in 't Ven. Wandelaars kunnen hier terecht op de zaterdag van het evenement, tussen 09:00 – 10:00 uur. Hardlopers kunnen hier terecht op de zondag van het evenement, tussen 9:30 -13:00 uur.

Krijg ik mijn Gipmans Young Plants Kwaakerrun startpakket opgestuurd?

Dit ligt aan de keuze die je hierin hebt gemaakt tijdens jouw inschrijving. Mocht je het niet meer zeker weten, controleer dan even je inschrijfbevestiging.

Kan ik mijn Kwaakerrun shirt ruilen?

Het is mogelijk om jouw bestelde shirt om te ruilen (zolang de voorraad strekt), maar alleen als het shirt nog in de originele verpakking zit en binnen vier weken na levering. Stuur het shirt in originele verpakking terug naar het Venloop kantoor aan de Koninginnesingel 14, 5911 KB Venlo. Voeg voor de volledigheid een briefje toe aan de envelop met je naam en adresgegevens en uiteraard de gewenste maat. Wij zullen deze maat (indien voorradig) dan weer naar je opsturen. Daarnaast is het ook mogelijk om het shirt te komen ruilen bij het kantoor. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08:30 – 17:30 uur. Het is raadzaam om ons van tevoren te contacteren om te controleren of jouw gewenste maat nog voorradig is.

Kan ik mijn startpakket overdragen aan een andere wandelaar?

Je kan het Tuincentrum Leurs Wandeltocht startpakket gewoon aan iemand anders overdragen, zodra je het hebt ontvangen. Je hoeft hier geen melding van te maken bij de organisatie.

Wat zijn de openingstijden van het Kwaakerrun informatiepunt?

Het informatiepunt bevindt zich op het Pastoor Kierkelsplein bij de Bantuin in ’t Ven. Op zaterdag is het informatiepunt bemand van 9:00 uur tot 15:30 uur en op zondag van 9.30 tot 14:30 uur.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat moet ik doen?

Indien je geen antwoord kunt vinden op jouw vraag, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

Mag ik met mijn kind meerennen tijdens de jeugdlopen?

We hebben drie verschillende jeugdlopen, te weten de 500 m run (4 t/m 6 jaar), de 1 km run (7 t/m 9 jaar) en de 1 km run (9 t/m 11 jaar). Deelnemers vanaf 12 jaar kunnen deelnemen aan de 2,5 km. Bij de jeugdlopen t/m 6 jaar mag een ouder mee rennen. Bij kinderen van 7 jaar of ouder is dit niet toegestaan.

Wanneer kan ik mijn startnummer van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun per post verwachten?

De startnummers zullen in de twee weken voor de Gipmans Young Plants Kwaakerrun worden verzonden.

Waar en wanneer kan ik mijn startnummer van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun ophalen?

In de week vooraf het evenement kunnen de startnummers worden opgehaald bij het Venloop-kantoor aan de Koninginnesingel 14 in Venlo. Het kantoor is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Krijg ik mijn startnummer opgestuurd?

Dit ligt aan de keuze die je hierin hebt gemaakt tijdens jouw inschrijving. Mocht je het niet meer zeker weten, controleer dan even je inschrijfbevestiging of stuur een email naar kwaakerrun@venloop.nl.

Hoe kan ik mijn startnummer voor de Gipmans Young Plants Kwaakerrun overdragen aan een andere loper?

Wanneer je een startnummer voor de Gipmans Young Plants Kwaakerrun wil overdragen dien je dit zelf onderling te regelen. Wanneer het om een startnummer van het hardlopen gaat vragen wij je om de gegevens van zowel de koper als verkoper te mailen via het contactformulier op onze website. Vervolgens kunnen wij de gegevens omzetten, zodat het startnummer en de uitslagen op de naam van de juiste persoon komen te staan. Voor de overdracht wordt € 3,- in rekening gebracht middels een eenmalige automatisch incasso. Na afloop van de overdrachtsprocedure ontvang je een bevestigingsmail van de overdracht.

Ik wil mijn afstand van de Gipmans Young Plants Kwaakerrun wijzigen. Gaat dat?

Het is mogelijk om je afstand te wijzigen zolang de afstand waarnaar je wil wijzigen nog niet vol is. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Hoe kan ik mijn annulering doorgeven?

Annuleren kan door een mail te sturen naar kwaakerrun@venloop.nl. Bij annuleringen die uiterlijk twee weken voor het evenement bij ons bekend is wordt het betaalde inschrijfgeld minus € 5 administratiekosten gerestitueerd. Bij annulering later dan twee weken voor het evenement wordt het betaalde inschrijfgeld niet gerestitueerd. Dit conform onze algemene voorwaarden. Wellicht kun je daarom beter zelf iemand zoeken die je startbewijs wil overnemen.

Deelnemen aan de Gipmans Young Plants Kwaakerrun?

Kwaakernieuws

Kwaakerrun kleding

Koop hier je Kwaakerrun merchandise.

Proef de Kwaakerrun sfeer

Bekijk hier de foto’s van voorgaande jaren.

Helpen als vrijwilliger?

De Venloop doet in hoge mate een beroep op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is het organiseren van dit soort evenementen niet mogelijk.

#Kwaakerrun

De Kwaakerrun word mede mogelijk gemaakt door: