Ook in 2023 weer samen “Wandele naor Schandele”

Hoe kunnen we je helpen?

Nadat het Veldense wandelinitiatief Wandele naor Schandele op 27 februari bekend maakte geen nieuwe editie te krijgen blijkt er toch goed nieuws voor de wandelaar. Toen stichting Venloop het bericht vernam is er contact geweest tussen beide organisaties en zijn ze tot het mooie besluit gekomen om de wandeltocht Wandele naor Schandele  voort te zetten onder de vlag van de Venloop.

Wandele naor Schandele is een wandelinitiatief dat geld inzamelt voor de strijd tegen kanker en heeft met maar liefst 7 edities een prachtig resultaat neer weten te zetten voor zowel de deelnemers als het goede doel.

John Peeters, oprichter: “Wandele naor Schandele is gestart in 2014 en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prachtige wandeltocht door de Schandelose natuur met als hoogtepunt in 2019 meer dan 1350 enthousiaste wandelaars. Bij ons evenement staat gezelligheid, bewegen in de natuur en geld bijeenbrengen voor het goede doel voorop”.

Menig wandelaar las dan ook teleurgesteld het bericht over het einde van Wandele naor Schandele. Bij Stichting Venloop werd besloten dat dit niet mocht gebeuren en samen met de organisatie van Wandele naor Schandele werd gekeken naar kansen om de wandeltocht alsnog voort te kunnen zetten onder de vlag van de Venloop. En dit is gelukt!

Wim Lensen, directeur Stichting Venloop: “We hebben een gesprek gevoerd en dat voelde wederzijds erg goed. Door het jaar heen organiseren we al de nodige wandeltochten en door deze mooie wandeltocht toe te voegen wordt het aanbod alleen maar completer. We gaan er samen weer wat moois van maken”.

Er zal dan ook dit jaar nog een nieuwe editie gaan plaatsvinden, namelijk op zondag 21 mei.

We hopen dan ook dat de trouwe fans weer opgelucht adem kunnen halen en er ook deze editie weer gewoon bij zullen zijn.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email