vidaXL is ook tijdens de 16e editie weer als trotse sponsor aanwezig

Hoe kunnen we je helpen?

Ook tijdens de 16e editie van de Weir Venloop zal vidaXL als trotse sponsor weer aanwezig zijn.

vidaXL bestaat sinds 2006. Wat ooit begon met 2 ondernemers die producten via eBay verkochten, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde verkoper van huis- en tuinartikelen met meer dan 2.000 werknemers en 35 webshops in Europa, de Verenigde Staten, Australië en Azië.

Gezondheid van werknemers staat hoog in het vaandel voor vidaXL, net als verbondenheid met de regio Venlo, waar het hoofdkantoor gevestigd is. Daarom hebben ze besloten ook dit jaar weer verbonden te zijn aan de Weir Venloop, waar gezondheid en beweging op de voorgrond staan, met een onvergetelijke sfeer om het af te maken!

“De Venloop hoort bij Venlo en dat is de regio waar vidaXL zich thuis voelt en trots op is. We zijn dankbaar voor de kansen die we hier gekregen hebben en doen daarom graag wat terug. Daarom steunen we met veel plezier een prachtig evenement zoals de Venloop”, aldus Jasper Heesakkers van vidaXL.

Wim Lensen, directeur van stichting Venloop: “Net als vidaXL hebben we bij de Venloop de gezondheid van de Venlonaren hoog in het vaandel staan. Dat maakt ons een sterke combinatie. We zijn dan ook blij dat we ook tijdens de 16e editie weer op vidaXL mogen rekenen”.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email