Viking komende 3 jaar naamsponsor 5 km afstand Weir Venloop

Hoe kunnen we je helpen?

Na een jarenlang partnership is de tijd aangebroken voor de volgende stap. We kunnen dan ook met trots mededelen dat Viking vanaf komende editie de trotse naamsponsor is van de 5 km afstand hardlopen bij de Weir Venloop.

Viking laat zich inspireren door werkomgevingen die voortdurend in beweging zijn en veranderen. Daarbij heeft het als omnichannel bedrijf voor iedere behoefte een passende oplossing op het gebied van o.a. kantoorartikelen, kantoormeubilair- en inrichting en facility.

In beweging blijven dus! Laten we daar bij de Venloop nou ook net goed in zijn.

Wim Lensen, directeur Stichting Venloop: “Viking is al sinds 2013 een betrouwbare partner en staat altijd voor ons klaar! Een mooie basis van dit jaar 10 jaar samenwerken. Fijn om dit jubileum een gouden randje te geven door samen de volgende stap te zetten.”

Christa Furter, Managing Director Viking: “De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers staat altijd voorop bij Viking. Door een volgende stap te zetten in de samenwerking met de Venloop versterken we met trots onze lokale betrokkenheid en onze inspanning voor een gezonde levensstijl. Bovendien lenen sportevenementen zich uitstekend om als collega’s samen te komen. Dit samen maakt ons ongelooflijk trots om samen met de Venloop onze teamspirit te tonen.”

Foto – links: Christa Furter (Viking), rechts: Rick van der Coelen (Stichting Venloop)

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email