Aartsen Avond4Daagse

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

2.600 deelnemers

8e editie in 2025

Terrein Indeling Aartsen Avond4daagse

Hoe kunnen we je helpen?

Terrein indeling Aartsen Avond4Daagse

Indeling Sportpark Hagerhof

Op de afbeelding hiernaast vind je de terrein indeling van de startlocatie Sportpark Hagerhof. Hierop is te zien:
- waar de ingang van het sportpark zich bevindt,
- waar de toiletten en het informatiepunt te vinden zijn,
- de locatie van de fietsenstalling
- de looproute van de ingang naar de startvakken.

Klik op de afbeelding om het in een groter formaat te bekijken.

Bereikbaarheid

De Aartsen Avond4Daagse start komende editie vanaf Sportpark Hagerhof in Venlo-Zuid. Het sportpark ligt midden in een woonwijk, waardoor wij extra maatregelen hebben getroffen om het verkeer te reguleren. Hierbij zullen o.a. verkeersregelaars worden ingezet.

We raden onze deelnemers aan om wanneer dit kan met de fiets naar het sportpark te komen. De fietsenstalling is op onderstaande kaartjes duidelijk in het oranje weergegeven. Mocht je toch met de auto willen komen dan kun je op onderstaande afbeeldingen zien waar je het beste je auto kunt parkeren en hoe je vanuit daar naar het sportpark kunt lopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om iemand enkel af te zetten. Dit noemen we de Kiss & Ride. In het geel is de locatie weergegeven die hiervoor beschikbaar is gesteld.

Door op de afbeeldingen te klikken, kun je ze in groot formaat bekijken. Onder de afbeeldingen vind je antwoord op mogelijk vragen over de bereikbaarheid van het evenement.

Let op: de Albatrosstraat zal niet bereikbaar zijn met de auto.

 

Ik kom lekker met de fiets, waar kan ik die kwijt?
De ingang van Sportpark Hagerhof bevindt zich op de Albatrosstraat 9. Aan de zijde van het sportpark bevinden zich parkeerplaatsen die normaliter bestemd zijn voor auto’s. Deze parkeerplaatsen worden ten tijde van de Avond4Daagse omgetoverd tot fietsenstalling. Je fiets parkeren kan dus recht voor de deur!

Kan ik daar veilig komen?
Ja, zeker kun je daar veilig komen! De Albatrosstraat is van dinsdag 14 mei t/m donderdag 16 mei van 17:00 uur tot 20:30 uur afgesloten voor automobilisten (met uitzondering van directe bewoners) om het voor fietsers een stuk veiliger te maken. Zolang je zelf op de fiets de verkeersregels in acht neemt, is er niets aan de hand!

Ik kom met de auto en wil parkeren!
Dat kan! De parkeerplaats voor deelnemers van de Avond4Daagse bevindt zich op het veilingterrein aan de Hagerhofweg 2. Op het veilingterrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en is op loopafstand van Sportpark Hagerhof.

Vanuit Tegelen/Steyl/Belfeld/Hout-Blerick
Neem de Tegelseweg in noordelijke richting voorbij het ziekenhuis en ga bij de stoplichten rechtsaf de Hagerhofweg op. Sla bij de eerste rotonde rechtsaf om het parkeerterrein te betreden.

Vanuit Blerick
Rijd via de Eindhovenseweg de Maasbrug over en sla bij het Stadskantoor rechtsaf de Professor Gelissensingel op. Rijd de Professor Gelissensingel af en steek vervolgens over naar de Hagerhofweg. Sla bij de eerste rotonde op de Hagerhofweg rechtsaf om het parkeerterrein te betreden.

Vanuit Venlo-centrum/Venlo-noord
Rijd via de Sloterbeekstraat, de Regentessestraat, de Emmastraat en vervolgens de Kraanvogelstraat alsmaar rechtdoor. Aan het einde van de Kraanvogelstraat is een rotonde. Neem hier de tweede afslag om het parkeerterrein te betreden.

Vanuit Venlo-oost
Rijd via de Guliksebaan richting de Hagerhofweg en vervolg deze weg tot aan het parkeerterrein aan het einde van de Hagerhofweg aan je linkerzijde. Neem op de rotonde (voorbij Gilde Opleidingen) de derde afslag om het parkeerterrein te betreden.

En dan?
Nadat je de auto hebt geparkeerd is het ongeveer vijf minuten lopen naar Sportpark Hagerhof. Loop het parkeerterrein aan de rechterzijde af en steek via het zebrapad vast over zodat je aan de kant van Gilde Opleidingen en College Den Hulster loopt. Na ongeveer 400 meter loop je het links af het pad in dat tussen Sporthal Ruben Kogeldans en de moskee ligt. Aan het einde van het pad kom je via de Albatrosstraat bij de ingang van Sportpark Hagerhof uit.

Ik kom alleen mensen afzetten, waar kan dit?
Voor auto’s die enkel deelnemers komen afzetten hebben we een speciale kiss & ride locatie bepaald. Deze locatie is op slechts 100 meter van de ingang van Sportpark Hagerhof. De kiss & ride bevindt zich op het punt waar drie straten samenkomen: Scholeksterstraat, Flamingostraat en Plevierstraat. Zie bijgevoegde afbeelding voor een visuele weergave.

Hoe kom ik bij de kiss & ride?
Om de doorstroom van auto’s in de wijk zo goed mogelijk te reguleren doen we een dringend verzoek op alle automobilisten om onderstaande regels voor de kiss & ride te handhaven:

  •  Automobilisten die naar de kiss & ride willen dienen enkel via de Flamingostraat naar het kiss & ride punt te rijden.
  • Automobilisten die via de Hagerhofweg komen kunnen de Flamingostraat ook bereiken via de Waterhoenstraat en vervolgens de Reigerstraat.
  • Automobilisten die personen hebben afgezet op het kiss & ride punt dienen enkel via de Plevierstraat weg te rijden. Keren op de Flamingostraat is niet toegestaan.
  • Kom je via de Zwanenstraat? Het vriendelijke verzoek om de Zwanenstraat af te rijden en via de Emmastraat de Flamingostraat in te rijden.

Inschrijven voor de Aartsen Avond4Daagse?

Avond4DaagseExtra

Kom alvast in de Avond4Daagse stemming!

Kom thuis alvast helemaal in de Avond4Daagse stemming met de enige echte Aartsen Avond4Daagse spotify playlist en oefen alle liedjes!

Ken jij het Avond4Daagse dansje al?

Oefen stap voor stap mee met de Dance Masters Madson Club!

Avond4Daagse the movie

Bekijk het filmpje van de Aartsen Avond4Daagse.

Partners van de Aartsen Avond4Daagse: