Arrow Venloop

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

20.000 deelnemers

30 nationaliteiten

18e editie in 2025

Extra Informatie Arrow Venloop

Hoe kunnen we je helpen?

Extra informatie

Limiettijden

De limiettijden zijn als volgt:
halve marathon: 180 minuten
10 km: 90 minuten
5 km: 45 minuten

Inschrijving

Inschrijven kan vanaf 1 augustus tot het maximum aantal deelnemers is bereikt of tot dat de voor-inschrijving sluit. Na-inschrijving is alleen mogelijk als een afstand nog niet haar maximaal aantal deelnemers heeft bereikt. 

Massage

Na je deelname aan de Arrow Venloop staan de fysiotherapeuten van Funqtio voor je klaar in het Ewals Cargo Care Paviljoen om je te helpen herstellen met een heerlijke massage. 
 

Medaille graveren

Je kunt na je deelname aan de Arrow Venloop je gloednieuwe medaille laten graveren. De mensen van Winterman Sport zetten graag je naam en finishtijd op je medaille. Zo heb je een uniek exemplaar en tevens een ontzettend mooie herinnering aan je deelname.

Je kunt een gravering mee bestellen tijdens je inschrijving, dit kost dan €8,50. Mocht je dit niet hebben gekozen tijdens je inschrijving, maar lijkt het je toch een mooie toevoeging? Je kunt je op de dag zelf melden bij de stand van Winterman Sport, in de tent tegenover het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark. Wanneer je achteraf besluit om je medaille te graveren bedragen de kosten hiervoor €10,-. Let op: het graveren van jouw Arrow Venloop medaille is alleen mogelijk op de dag van het evenement zelf.

Sporten bij hitte

Hardlopen in diverse weersomstandigheden kan de nodige risico’s met zich mee brengen. In dit artikel van SPORTgericht kunt u lezen wat hardloopevenementen onder andere voor maatregelen nemen om de risico’s te beperken. Ook kunt u zelf lezen wat u kunt doen om nodige risico’s uit te sluiten.

Snelle startvlakken

Om je aan te melden voor de snelle startvakken van de 5 km en 10 km afstand, dien je een speciale procedure te volgen. Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je een bevestigingsmail en kun jij een speciale sticker ophalen bij het inschrijfbureau in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo. Deze sticker dien je duidelijk zichtbaar op je startnummer te plakken. Alleen lopers met deze sticker krijgen toegang tot het snelle startvak. Hieronder vind je meer informatie over de procedure van de afstand waarvoor jij staat ingeschreven.

Support your marathoner

Ken jij iemand die deelneemt aan de 5 km, 10 km of halve marathon tijdens de Arrow Venloop op zondag 24 maart? Moedig jouw hardloper dan aan met een persoonlijke video! Superleuk als verrassing onderweg, en om nog wat extra energie te geven tijdens die laatste meters.

Ter hoogte van Café de Locomotief staat een groot scherm waarop jouw video getoond wordt. Zo’n 100 meter voor dit scherm ligt een mat op de grond. Wanneer jouw atleet hier overheen rent zal het filmpje worden gestart! De filmpjes kunnen achteraf ook teruggekeken worden.  Je kunt jouw filmpje opnemen via deze website.

Aanmelden snelle startvak Viking 5 km

 • Het snelle startvak is bedoeld voor lopers die de Viking 5 km in minder dan 19.30 minuten (mannen) of 21.30 minuten (vrouwen) kunnen lopen. Het snelle startvak is alleen toegankelijk via een officiële aanmelding voor dit startvak.
 • Procedure aanmelden snelle startvak: 
  Indien jij in aanmerking wilt komen voor het snelle startvak, dien je vóór vrijdag 15 maart een e-mail te sturen naar inschrijven@venloop.nl met jouw volledige naam, geboortedatum en bijgevoegd een aantoonbaar bewijs dat jij het afgelopen jaar op een gecertificeerd parcours de 5 km hebt gelopen onder de 19.30 minuten (mannen) of 21.30 minuten (vrouwen). Dit kan bijvoorbeeld door een link te sturen naar de uitslag van een andere 5 km wedstrijd.

Aanmelden snelle startvak Aartsen 10 km

 • Het snelle startvak is bedoeld voor lopers die de Aartsen 10 km in minder dan 37 minuten (mannen) of 41 minuten (vrouwen) kunnen lopen. Het snelle startvak is alleen toegankelijk via een officiële aanmelding voor dit startvak.
 • Procedure aanmelden snelle startvak:
  Indien jij in aanmerking wilt komen voor het snelle startvak, dien je vóór vrijdag 15 maart een e-mail te sturen naar inschrijven@venloop.nl met jouw volledige naam, geboortedatum en bijgevoegd een aantoonbaar bewijs dat jij het afgelopen jaar op een gecertificeerd parcours de 10 km hebt gelopen onder de 37 minuten (mannen) of 41 minuten (vrouwen). Dit kan bijvoorbeeld door een link te sturen naar de uitslag van een andere 10 km wedstrijd.

Aanmelden snelle startvak Van der Valk Hotel Venlo halve marathon

 • Het snelle startvak is bedoeld voor lopers die de Van der Valk Hotel Venlo halve marathon in minder dan onderstaande limieten kunnen lopen. Het snelle startvak is alleen toegankelijk via een officiële aanmelding voor dit startvak.
 • Procedure aanmelden snelle startvak: 
  Indien jij in aanmerking wilt komen voor het snelle startvak van de Van der Valk Hotel Venlo halve marathon, dien je vóór vrijdag 1 maart contact op te nemen met onze racedirector Martijn Venhuizen door een email te sturen naar racedirector@venloop.nl met jouw volledige naam, geboortedatum en bijgevoegd een aantoonbaar bewijs dat jij in 2023 of 2024 bij de halve marathon hebt voldaan aan onderstaande limieten. Deze limieten dienen gelopen te zijn op een door de World Athletics / Atletiekunie gecertificeerd parcours.

  Mannen Vrouwen
Nederlandse atleten sub 74.00 sub 84.00
Europese atleten sub 69.00 sub 79.00
Internationale atleten sub 65.00 sub 75.00

Let op: om een eerlijke bedrijvenloop te behouden, is aanmelding voor het snelle startvak niet mogelijk voor Koenen en Co Business Run deelnemers.

 

Topveld

Atletenwerving topveld (alleen halve marathon):
Mail met onze racedirector Martijn Venhuizen via racedirector@venloop.nl. Dit e-mailadres is bedoeld voor topatleten en hun managers.

Tasseninname

Ook deze editie is het weer mogelijk om je tassen af te geven bij een van onze vrijwilligers.

 

Tijdregistratie

Komende editie wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde bib tag om de deelnemers te timen. De Racetimer bib tag is bevestigd op uw startnummer. De enige handeling die de deelnemer moet verrichten is het opspelden van zijn/haar startnummer. Dit betekent dat u geen schoenveter chip nodig heeft. Het retourneren van de chip is niet nodig. De chip biedt naast een nauwkeurige tijdregistratie ook een persoonlijke video. Hiervoor klikt u op het camera icoontje in de uitslagen na afloop van het evenement.

 

Venloopshirt

Dit jaar is het wederom mogelijk om bij je inschrijving een prachtig functioneel hardloopshirt te bestellen. Voor deelnemers aan de Koenen en Co Business Run is dit shirt in de prijs inbegrepen. Er is keuze uit heren-, dames- en kindershirts in diverse maten. Bestellen van shirts kan zolang de voorraad strekt via de inschrijfmodule of via onze webshop. Zodra de shirts geleverd zijn, kunnen ze ook tijdens kantooruren gekocht worden bij het Venloop kantoor aan de Koninginnesingel 14 in Venlo.

Inschrijven voor de Arrow Venloop?

Arrow VenloopExtra

Venloop kleding

Koop hier je Venloop merchandise.

Dynamic Night Event

Op de donderdag van het Venloop weekend organiseren we het Dynamic Night Event. Een sfeervol voorproefje op het echte werk van de zondag.

Pasta Party

Tijdens het hardlopen en wandelen verbrand je veel koolhydraten. Koolhydraten zijn je voornaamste energiebron wanneer je gaat sporten. 

ArrowVenloopnieuws

Cheque overhandiging Wandele naor Schandele 2024

Meest sfeervolle basisschool Aartsen Avond4Daagse 2025

De 9e editie van Wandele naor Schandele

Wandele naor Schandele zet zich in voor Team Kus van Kiki

Cheque overhandiging Wandele naor Schandele 2024

Meest sfeervolle basisschool Aartsen Avond4Daagse 2025

De 9e editie van Wandele naor Schandele

Wandele naor Schandele zet zich in voor Team Kus van Kiki

De Arrow Venloop wordt mede mogelijk gemaakt door: